11.02.2016 20:28

Altheer zonder speeltijd weg bij Willem II

Jeffrey Altheer laat op het winterse trainingskamp van Willem II zijn knie uit voorzorg behandelen. (05-01-2016)
Jeffrey Altheer laat op het winterse trainingskamp van Willem II zijn knie uit voorzorg behandelen. (05-01-2016)

Het avontuur van Jeffrey Altheer bij Willem II is op een klein drama uitgelopen. De verdediger kwam afgelopen zomer als transfervrije speler in Tilburg terecht, maar is inmiddels zonder speelminuten vertrokken bij de club.

Op de website van Willem II maakt de club bekend dat Altheer sinds het einde van januari is vertrokken uit Tilburg, om voor een buitenlands avontuur te gaan. "Eind januari kreeg Altheer de mogelijkheid om zich te bewijzen bij een club in IJsland. Hij besloot het avontuur aan te gaan en Willem II te verlaten. Wij wensen Jeffrey veel succes voor de toekomst."

Altheer doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord, maar brak nooit door bij de club. Via Excelsior kwam hij terecht bij Helmond Sport en VVV-Venlo, waar hij sterk begon, maar naar verloop van tijd minder werd gebruikt. Het is niet bekend bij welke club Altheer een contract probeert af te dwingen. Omdat hij nu een transfervrije speler is, hoeft de verdediger geen rekening te houden met de transferperiodes. In IJsland begint de competitie pas in mei.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner