24.03.2016 12:04

Van Mieghem vertrekt naar Heracles Almelo

Daryl van Mieghem (l.) ontdoet zich van Erik Bakker en zoekt naar een aanvallende afspeelmogelijkheid. (20-12-2015)
Daryl van Mieghem (l.) ontdoet zich van Erik Bakker en zoekt naar een aanvallende afspeelmogelijkheid. (20-12-2015)

Daryl van Mieghem keert aankomend seizoen terug bij Heracles Almelo. De buitenspeler van Excelsior heeft een akkoord met Heracles Almelo over een contract voor twee seizoenen bij de club uit Almelo. 

Van Mieghem maakt aankomende zomer transfervrij de overstap van Excelsior naar Heracles Almelo. De vleugelaanvaller stond tussen 2011 en 2013 ook al twee seizoenen onder contract bij Heracles Almelo. "Daryl is een behendige en snelle buitenspeler, zowel op links als op rechts", aldus Heracles Almelo-trainer John Stegeman op de clubsite van de Almeloërs. "De club is blij met zijn terugkeer. Daryl is een teamplayer die altijd een goede inzet heeft."

Van Mieghem begon zijn carrière bij topklasser AFC uit Amsterdam en speelde naast Heracles Almelo ook voor Telstar. De aanvaller is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Excelsior. De 26-jarige Van Mieghem is blij met zijn terugkeer bij Heracles Almelo. "Ik zie er naar uit weer in het zwart-wit te spelen. Met veel spelers bij de club ben ik ook steeds contact blijven houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner