30.03.2016 13:45

Bouws verkast van FC Emmen naar HHC

Danny Bouws maakt speelminuten tijdens het competitieduel FC Dordrecht - FC Emmen (18-01-2016).
Danny Bouws maakt speelminuten tijdens het competitieduel FC Dordrecht - FC Emmen (18-01-2016).

Danny Bouws gaat FC Emmen na één seizoen verlaten. De verdediger gaat aankomend seizoen spelen voor topklasser HHC Hardenberg. Bouws heeft in Hardenberg een contract voor één seizoen getekend.

Het avontuur van Bouws bij FC Emmen blijft beperkt tot één seizoen. De Emmenaar kreeg dit seizoen twee keer een basisplaats bij FC Emmen, maar wegens het gebrek aan speeltijd kiest de verdediger nu voor HHC Hardenberg. Die club is op dit moment actief in de Topklasse Zaterdag, maar speelt aankomend seizoen zo goed als zeker in de Tweede Divisie. HHC Hardenberg kwam dit seizoen tevens in het nieuws door NEC Nijmegen in de achtste finale van het bekertoernooi uit te schakelen (2-0).

"Ik ben blij dat ik volgend seizoen bij HHC Hardenberg mag spelen", vertelt Bouws op de clubsite van HHC Hardenberg. "Ik ben er een aantal keer geweest, toen ik meetrainde, maar ook bij een uitwedstrijd. Ik heb toen gezien hoeveel supporters er mee gingen. Dat gaf een goed gevoel. In mijn jeugd heb ik gespeeld als rechtsbuiten en spits, maar, sinds circa vier jaar speel ik op rechtsback. En soms speel ik naar voren of centraal achterin."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner