18.05.2016 17:49

SC Cambuur heeft eerste versterking binnen

Raymond Gyasi (r.) en Gaby Jallo (l.) bedanken het publiek na afloop van het competitieduel FC Emmen - FC Eindhoven (11-04-2016).
Raymond Gyasi (r.) en Gaby Jallo (l.) bedanken het publiek na afloop van het competitieduel FC Emmen - FC Eindhoven (11-04-2016).

SC Cambuur heeft de eerste versterking voor aankomend seizoen binnen. De Friezen versterken zich met Raymond Gyasi. De vleugelaanvaller komt transfervrij over van AZ Alkmaar, waar hij geen nieuw contract kreeg.

Het afgelopen seizoen speelde Gyasi op huurbasis voor FC Emmen, terwijl de razendsnelle buitenspeler vorig seizoen op huurbasis speelde voor Roda JC Kerkrade. Gyasi tekent bij SC Cambuur een contract voor twee seizoenen. "Raymond is een speler met een actie en een goede voorzet. Hij heeft zich al bewezen op Jupiler League niveau en gezien zijn leeftijd is er ruimte om nog beter te worden", aldus technisch directeur Henry van der Vegt op de clubsite van de Friezen.

SC Cambuur-trainer Marcel Keizer is eveneens blij met de komst van Gyasi. "Allereerst is Raymond een versterking voor elke club in de Jupiler League, maar ook wat karakter en bereidheid om beter te willen worden zit het goed. Dat zijn de type spelers die we er graag bij hebben", aldus Keizer, die eerder dit seizoen nog samenwerkte met de vleugelaanvaller bij FC Emmen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner