20.05.2016 20:39

Ook ultieme poging Feyenoord helpt niet

Tonny Vilhena gaat Feyenoord definitief de rug toekeren. De middenvelder beschikt over een aflopend contract en ook ultieme gesprekken tussen speler en werkgever leidden tot niets.

Dit meldt Feyenoord vrijdagavond op de clubwebsite. De Rotterdammers beweren dat anderhalf jaar onderhandelen met hun 21-jarige jeugdproduct uiteindelijk tevergeefs is gebleken. Ook in het slotgesprek werd nogmaals duidelijk dat Feyenoord niet in staat is om maar in de buurt te komen van het eisenpakket van Vilhena en zijn raadgevers. De speler en de club zien hun wegen dus scheiden.

Martin van Geel, onderhandelaar namens de bekerwinnaar, is daarover teleurgesteld. "We hadden hem er graag bijgehouden, de trainer Giovanni van Bronckhorst meent ook dat Tonny zich bij ons nog had kunnen doorontwikkelen. Ook omdat hij hier de hele jeugdopleiding heeft doorlopen, hebben we deze week een voorstel gedaan waarmee we echt onze grenzen hebben opgezocht. Het werd echter duidelijk dat Tonny wensen heeft waar alleen in het buitenland aan kan worden voldaan", aldus Van Geel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner