31.05.2016 21:26

Holla mag transfervrij vertrekken bij Brighton

Danny Holla voor de Championship-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. (01-01-2016)
Danny Holla voor de Championship-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. (01-01-2016)

Teams die op zoek zijn naar een ervaren middenvelder, kunnen nu ook aankloppen bij Danny Holla. De oud-speler van onder andere FC Groningen en ADO Den Haag mag vertrekken bij zijn huidige club, Brighton & Hove Albion.

Dit nieuws bevestigt de 28-jarige voetballer in gesprek met Voetbal International. Holla speelt sinds 2014 in Engeland en kwam tot 31 wedstrijden in de hoofdmacht van Brighton & Hove Albion. "In goed overleg met de club zijn we eruit gekomen dat ik transfervrij mag vertrekken. Ik heb het een paar jaar uitstekend naar mijn zin gehad in Engeland, en ook voetballend veel meegemaakt, maar het perspectief is zo onzeker dat het beter is om verder te kijken", legt Holla uit.

De controleur speelde honderdvijftig duels op het hoogste voetbalniveau van Nederland in dienst van FC Groningen, FC Zwolle (nu PEC Zwolle), VVV-Venlo en ADO Den Haag. Een terugkeer naar de Eredivisie behoort zeker tot de opties. "Ik ben erop gebrand om weer alles te geven op een leuk niveau, dat kan zeker ook in Nederland zijn. Aan de motivatie en de fitheid ligt het niet, ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner