10.07.2016 23:03

NAC haalt twee talenten van Manchester City

NAC Breda heeft zondagavond een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Brabanders huren twee talenten van Manchester City. Verdediger Ashley Smith-Brown en aanvaller Thomas Agyepong komen voor één jaar naar Breda.

Smith-Brown is een alleskunner, die de laatste jaren vooral als vleugelverdediger is gebruikt. De Engelse verdediger is tweebenig en kan daarom op beide flanken goed uit de voeten. Daarnaast is hij ook inzetbaar als aanvallend ingestelde middenvelder. Afgelopen seizoen speelde Smith-Brown zijn wedstrijden bij de beloften van Manchester City, hij kwam tot vijftien duels.

Agyepong is een oude bekende uit de Eredivisie. FC Twente huurde de Ghanees afgelopen seizoen van Manchester City, toen kwam hij tot veertien wedstrijden op het hoogste voetbalniveau van Nederland. Afgelopen zomer was de Afrikaan herstellende van een schouderblessure, maar inmiddels is Agyepong weer fit voor een debuut in de Jupiler League. Voor NAC Breda is het duo van Manchester City alweer de achtste en negende versterking van het seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner