12.07.2016 09:31

Hull City gaat in gesprek met EK-held

Hal Robson-Kanu vervolgt zijn carrière mogelijk in de Premier League. De aanvaller is transfervrij, nadat zijn contract bij Reading FC onlangs is afgelopen. Hull City-trainer Steve Bruce hoopt Robson-Kanu te kunnen overtuigen van een transfer naar Hull City.

Robson-Kanu was onlangs met Wales actief op het EK in Frankrijk. De aanvaller wist twee keer te scoren in Frankrijk en vooral zijn treffer tegen België (3-1 winst) in de kwartfinale was van grote schoonheid. Promovendus Hull City wil Robson-Kanu een nieuwe kans geven op het hoogste niveau. Tijdens het seizoen 2012/2013 speelde de aanvaller in de Premier League, maar de afgelopen seizoenen maakte Robson-Kanu enkel speelminuten in de Championship.

"We gaan binnenkort met hem in gesprek", aldus Hull City-trainer Bruce tegenover de BBC. "Of we de intentie hebben om hem te contracteren? Ja. Ik denk dat Hal nu een goede leeftijd heeft bereikt. Ik zie voor hem wel een centrale rol weggelegd in ons team. Hij is groot, sterk, snel en onvoorspelbaar. Ik weet dat er meer clubs geïnteresseerd zijn, maar we gaan proberen om hem binnen te halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner