15.07.2016 19:45

Barragán zevende versterking Middlesbrough

Tijdens een oefening tijdens de training van Valencia speelt Antonio Barragán de bal naar voren. (13-07-2016)
Tijdens een oefening tijdens de training van Valencia speelt Antonio Barragán de bal naar voren. (13-07-2016)

Middlesbrough is zeer actief op de transfermarkt. De club uit Engeland versterkte zich de laatste weken met zes spelers en daar is vrijdag een zevende speler aan toegevoegd. Antonio Barragán (29) maakt de overstap van Valencia naar de Engelse promovendus.

Trainer Aitor Karanka zegt op de clubwebsite van Middlesbrough erg tevreden te zijn met de komst van Barragán. "Hij is een speler van wie we veel weten en hij is een goede toevoeging aan de selectie", zegt Karanka, die daaraan toevoegt dat Barragán veel ervaring heeft opgedaan bij Valencia. De verdediger speelde de laatste vijf jaar 110 competitiewedstrijden voor de Spaanse club.

Barragán gaat het komende seizoen voor de tweede keer aan de slag in Engeland. De Spanjaard begon zijn carrière bij Sevilla en stond in het seizoen 2005/2006 onder contract bij Liverpool. Hij wist echter niet door te breken in Engeland. Na het mislukte avontuur speelde hij zijn wedstrijden achtereenvolgens voor Deportivo La Coruña, Real Vallodid en de laatste vijf seizoenen Valencia. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner