16.07.2016 21:18

'Geen Eredivisie, maar Engeland voor Belg'

Nicolas Lombaerts lijkt niet in te gaan op de interesse van zowel PSV als Ajax. De ervaren mandekker is relatief goedkoop op te halen in Rusland, maar de voorkeur van de Belg gaat uit naar de Premier League, waar Watford geïnteresseerd is.

De afgelopen maand werd Lombaerts gelinkt aan PSV en Ajax, die op zoek waren naar routine in de verdediging. De Eredivisionisten vonden dit echter deze maand; de Eindhovenaren namen Daniel Schwaab over, Ajax kwam met Heiko Westermann op de proppen. Volgens Het Nieuwsblad is het maar goed dat PSV en Ajax overschakelden op andere targets, want Lombaerts heeft zijn zinnen gezet op Engeland.

De Belg heeft nog een doorlopend contract bij Zenit St. Petersburg, maar de club is niet van plan om een transfer van Lombaerts te blokkeren. De mandekker staat op ongeveer driehonderdvijftig clubwedstrijden in zijn carrière, maar speelde alleen nog maar in zijn thuisland en Rusland. Watford promoveerde twee seizoenen geleden naar de Premier League en hield zich afgelopen seizoen knap staande als middenmoter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner