01.08.2016 15:48

Memišević voor drie jaar naar FC Groningen

Iñaki Williams (r.) is Samir Memišević (l.) te slim af tijdens de oefeninterland Spanje - Bosnië & Herzegovina (29-05-2016).
Iñaki Williams (r.) is Samir Memišević (l.) te slim af tijdens de oefeninterland Spanje - Bosnië & Herzegovina (29-05-2016).

Samir Memišević is definitief speler van FC Groningen. De verdediger werd maandag medisch goedgekeurd en tekende vervolgens een contract voor drie seizoenen bij de Groningers.

FC Groningen heeft tevens een optie in het contract opgenomen, waardoor FC Groningen het contract van de Bosnische verdediger met één seizoen kan verlengen. De 22-jarige mandekker komt over van het Bosnische Radnik Bijeljina, waar hij het afgelopen seizoen 22 competitiewedstrijden speelde. Daarin wist Memišević één keer te scoren.

Op 24 juli kwam Memišević, tijdens de start van het Bosnische seizoen, voor het laatst in actie namens Radnik Bijeljina. De verdediger speelde negentig minuten tijdens het met 2-1 verloren duel met Zrinjski Mostar. Memišević heeft tevens één interland achter zijn naam staan. Op 29 mei debuteerde de verdediger tijdens de oefenwedstrijd tegen Spanje (3-1 nederlaag). Memišević mocht in de negentigste minuut invallen voor Ognjen Vranješ.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner