10.08.2016 15:14

Voorzitter Perez acht Real Madrid sterk genoeg

Voorzitter Florentino Perez is niet van plan spelers te gaan kopen voor Real Madrid. Perez denkt dat de ploeg op dit moment sterk genoeg is om net als afgelopen seizoen hoge ogen te gooien in elke competitie.

Real Madrid haalde tot dusver alleen Álvaro Morata terug van Juventus. Verder werd Jesé Rodriguez verkocht aan Paris Saint-Germain en speelt Denis Cheryshev vanaf dit seizoen voor Villarreal CF. De Koninklijke liet zich verder nog niet gelden op de transfermarkt en waarschijnlijk blijft het ook rustig in Madrid.

"Tot 31 augustus kan er van alles gebeuren, maar we zijn erg tevreden met onze buitengewone selectie", aldus Perez. "Het is moeilijk om die kwaliteit nog te verbeteren." Real Madrid waagde wel nog pogingen om Paul Pogba en Marco Verratti te halen. Pogba vertrok echter naar Manchester United en Verratti gaf aan bij Paris Saint-Germain te blijven.

Real Madrid trapte het seizoen dinsdag af met een 3-2 zege op Sevilla in de strijd om de Europese Super Cup. Zondag 21 augustus gaat ook de Primera División van start voor de club uit de hoofdstad. Dan staat het uitduel met Real Sociedad op het programma.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner