15.08.2016 15:14

Everton presenteert aanwinst Yannick Bolasie

Yannick Bolasie is de volgende aanwinst van manager Ronald Koeman bij Everton FC. De buitenspeler komt over van Crystal Palace en tekent een contract voor vijf seizoenen op Goodison Park.

De transfer van de 27-jarige Bolasie hing de laatste weken al in de lucht. Koeman wilde de Congolees graag naar Liverpool halen en krijgt zodoende zijn zin. Everton FC moet wel zo'n 29 miljoen euro overmaken aan Crystal Palace. Daar speelde Bolasie de afgelopen drie seizoenen en had hij nog een contract tot de zomer van 2018.

"Ik kijk ernaar uit om het shirt van Everton FC te dragen", vertelt Bolasie op de clubwebsite. "Dit is een grote club en ik weet er veel van aangezien ik de afgelopen jaren tegen Everton FC heb gespeeld. Ik moet hard werken, maar ik ben klaar voor de uitdaging", vervolgt de aanwinst.

Manager Ronald Koeman is zeer blij met zijn nieuwe speler. "Yannick is een speler die ik al lang op de radar heb omdat hij het type buitenspeler die ik graag zie. Hij is erg sterk en snel en kan voorin op verschillende posities spelen. Het is een hele goede aanwinst voor onze club", besluit Koeman, die ook al onder meer Maarten Stekelenburg en Ashley Williams naar Everton FC haalde.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner