27.08.2016 10:55

FC Twente haalt geen vervanger voor Ziyech

Het lijkt een kwestie van tijd voordat FC Twente Hakim Ziyech kwijtraakt, maar mocht dit inderdaad nog in de huidige transferperiode gebeuren, gaan de Tukkers niet op zoek naar een vervanger. Dit bevestigt Jan van Halst, manager algemene zaken van FC Twente.

"Wij zijn klaar", is de simpele boodschap van de oud-voetballer. Zaterdag volgde het nieuws dat Ajax alsnog de pijlen richt op de Marokkaanse smaakmaker van FC Twente, terwijl Fenerbahçe zelfs al persoonlijk rond is met de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten. Een transfer lijkt er dus sowieso te komen, maar dit betekent niet dat FC Twente zelf nog de markt op gaat.

"Ik kan het cliché erin gooien dat we onze ogen niet sluiten voor een buitenkansje, maar de kans dat we nog iemand aantrekken is minimaal", stelt Van Halst in gesprek met De Telegraaf. FC Twente vangt ongeveer twaalf miljoen voor Ziyech, maar gebruikt de impuls om de financiële huishouding op orde te brengen. De Tukkers kampten met ernstige problemen op het financiële gebied, maar inmiddels gaat het een stuk beter in Enschede. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner