29.08.2016 10:52

Leicester wil twee Sporting-spelers overnemen

Sporting Lissabon-aanvoerder Adrien Silva in actie tijdens het competitieduel met Marítimo. (13-08-2016)
Sporting Lissabon-aanvoerder Adrien Silva in actie tijdens het competitieduel met Marítimo. (13-08-2016)

Sporting Lissabon dreigt twee spelers aan Leicester City kwijt te raken. Na Islam Slimani staat ook Adrien Silva in de belangstelling van de Engels kampioen. Silva heeft al bevestigd dat Leicester een bod op hem heeft uitgebracht. Over Slimani lopen de onderhandelingen.

"Ik kan wel bevestigen dat er een bod ligt. Het sportieve plaatje van Leicester is erg interessant en correspondeert met de doelen die ik voor mijn loopbaan heb gesteld. Ik denk dat, na zoveel jaar loyaliteit, niemand het mij kwalijk neemt wanneer ik deze uitdaging aan wil gaan. Na vijftien jaar Sporting is dit een buitengewone uitdaging", vertelt de aanvoerder aan O Jogo.

"Ik kan mijzelf uitproberen in een andere competitie. De Premier League is geweldig", vervolgt de 27-jarige speler. "Ik houd van Sporting als van mijn eigen gezin en ben sinds mijn twaalfde volledig toegewijd geweest aan de club. Ik heb veel mooie momenten meegemaakt en kan wel zeggen dat ik met de club ben opgegroeid. Het zal moeilijk worden om te vertrekken, want een deel van mijn hart zal altijd hier liggen en ik zal Sporting en alle mensen binnen deze club gaan missen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner