30.08.2016 11:02

Go Ahead doet zaken met Manchester City

Sinan Bytyqi maakt speelminuten tijdens het oefenduel FC Bayern München - Manchester United (20-07-2016).
Sinan Bytyqi maakt speelminuten tijdens het oefenduel FC Bayern München - Manchester United (20-07-2016).

Sinan Bytyqi speelt de rest van het seizoen voor Go Ahead Eagles. De Deventenaren huren de middenvelder voor één seizoen van Manchester City. Bytyqi speelde in het verleden ook voor SC Cambuur.

"Guardiola zei onlangs dat hij van me genoten had tijdens de voorbereiding en dat het goed was voor mijn verdere ontwikkeling als ik minuten ging maken in een competitie op het hoogste niveau in Europa", aldus Byqyti op de clubsite van Go Ahead Eagles. "Go Ahead Eagles is wat dat betreft ideaal. De club speelt in de Eredivisie, staat voor verzorgd en attractief voetbal en wordt gesteund door fanatieke fans. Voor mij drie heel belangrijke zaken als voetballer."

"Verder kan je mij op het veld meestal herkennen aan een lach op mijn gezicht", vervolgt de Kosovaarse middenvelder. "Ik vind voetballen nu eenmaal geweldig. Als ik op het veld sta, voel ik me op mijn best en geef ik altijd alles. Dat is bij Go Ahead Eagles natuurlijk niet anders. Ik heb vanochtend kennis gemaakt met mijn medespelers, de staf en de medewerkers van Go Ahead Eagles en heb heel veel zin met z’n allen te strijden voor handhaving. Ik zag op YouTube sfeerbeelden van een thuiswedstrijd in De Adelaarshorst en kan eerlijk gezegd niet wachten tot het 11 september is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner