30.08.2016 11:34

Maher ontbreekt op de training bij PSV

Adam Maher wordt gepresenteerd aan het publiek tijdens de fandag van PSV (26-07-2016).
Adam Maher wordt gepresenteerd aan het publiek tijdens de fandag van PSV (26-07-2016).

Adam Maher gaat PSV mogelijk voor het verstrijken van de transferdeadline nog verlaten. De middenvelder ontbrak dinsdagochtend op de training van de Eindhovenaren, waardoor een transfer aanstaande lijkt.

Maher is overbodig geraakt bij PSV na de komst van Bart Ramselaar, Siem de Jong en Oleksandr Zinchenko, waardoor de middenvelder mag vertrekken. Het leek erop dat Maher geen nieuwe club kon vinden, maar op het allerlaatste moment is er toch beweging rondom Maher. Volgens Voetbal International heeft Maher dinsdagochtend vrij gekregen om zich te oriënteren op een eventuele transfer.

De aanvallende middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van de Turkse topclub Fenerbahçe. Dick Advocaat is op dit moment trainer van Fenerbahçe en had in een eerder stadium zijn zinnen gezet op Hakim Ziyech, maar de middenvelder van FC Twente kiest voor een overstap naar Ajax. Advocaat is daardoor bij Maher uitgekomen. De Eindhovenaren hopen Maher te verkopen, maar volgens Voetbal International is een verhuur ook bespreekbaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner