31.08.2016 12:36

Legia Warschau huurt Qazaishvili van Vitesse

Valeri Qazaishvili vervolgt zijn loopbaan in Polen. Vitesse verhuurt de Georgische middenvelder voor een jaar aan Legia Warschau, dat de mogelijkheid heeft om hem aan het einde van het seizoen definitief in te lijven.

De 23-jarige Qazaishvili liet in de zomer al weten aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Die heeft hij gevonden in de vorm van Legia Warschau, dat zich wist te plaatsen voor de Champions League. De Georgiër gaat het met zijn nieuwe werkgever in de groepsfase opnemen tegen Real Madrid, Borussia Dortmund en Sporting Lissabon.

Voor de middenvelder komt een einde aan een vijfjarig dienstverband bij Vitesse. De club uit Arnhem nam hem in 2011 over van Sioni Bolnisi. In het seizoen 2013/2014 brak hij door bij Vitesse en maakte hij vier doelpunten in 26 competitiewedstrijden. De afgelopen twee seizoenen was hij met negentien goals in 66 competitieduels van grote waarde voor de Arnhemmers. In de eerste wedstrijden van het huidige seizoen was Qazaishvili onder trainer Henk Fraser niet zeker van een basisplaats. Dat had mogelijk te maken met de naderende transfer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner