05.09.2016 16:36

Transfervrije Bakker verkast naar Cambuur

Danny Bakker heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij SC Cambuur. De Friese club heeft tevens een optie in het contract opgenomen om het contract van Bakker met één seizoen te verlengen.

Bakker was de afgelopen week op proef bij SC Cambuur en heeft een sterke indruk achtergelaten op de technische staf van SC Cambuur. De middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen namens Jong Ajax in de Jupiler League, maar Bakker had een aflopende verbintenis in Amsterdam. Ajax besloot om Bakker geen nieuw contract voor te schotelen, waardoor hij transfervrij mocht vertrekken.

De middenvelder kwam bij Jong Ajax tot 55 competitiewedstrijden, daarin wist hij drie keer te scoren. De linkspoot moet bij SC Cambuur de concurrentiestrijd aangaan met onder meer Ricardo Kip, die onlangs overkwam van het Engelse Fleetwood Town, Erik Bakker en Sander van de Streek. Ook Robbert Schilder, die net als Bakker transfervrij was, tekende onlangs een contract bij SC Cambuur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner