21.09.2016 15:16

Jens Janse duikt op in Engelse League Two

Jens Janse heeft een nieuwe club gevonden. De rechtsback gaat aan de slag bij Leyton Orient, dat actief is in de League Two (vierde niveau) en heeft bij de Engelse club een contract voor één seizoen getekend. 

Janse was transfervrij, nadat zijn contract bij het Italiaanse Ternana Calcio onlangs was afgelopen. De rechtsback begon zijn carrière bij Willem II en speelde in Nederland ook voor NAC Breda. In de zomer van 2013 vertrok Janse uit Nederland en begon hij aan een trektocht door Europa. Janse tekende in 2013 een contract bij het Spaanse Córdoba CF, maar na een half jaar en elf competitiewedstrijden vertrok Janse bij Córdoba.

De verdediger ging aan de slag bij het Georgische Dinamo Tbilisi en ook bij Dinamo Tbilisi bleef Janse slechts een half jaar. De afgelopen twee seizoenen was Janse actief in Italië bij Ternana. De mandekker kwam tot 41 competitiewedstrijden in de Serie B, daarin wist hij eenmaal te scoren. Nu vervolgt hij zijn carrière in Engeland bij Leyton Orient, dat aankomend weekend op bezoek gaat bij Notts County.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner