24.09.2016 12:10

Griezmann: "Wel degelijk interesse van PSG"

Paris Saint-Germain is de afgelopen transferzomer weinig succesvol geweest in het binnenhalen van transfertargets. Nadat eerder Pierre-Emerick Aubameyang en Carlos Bacca niet naar Parijs kwamen, meldt ook Antoine Griezmann dat de club interesse in hem had.

Ook op trainersgebied had de regerend landskampioen van Frankrijk het lastig, aangezien Arsène Wenger een stap terug naar zijn thuisland weigerde. Griezmann vertelt in gesprek met Le Parisien dat de interesse van Paris Saint-Germain op het verkeerde moment kwam. "Ja, er was interesse van Paris Saint-Germain, maar dat was gedurende het Europees kampioenschap. Toen wilde ik me daarop concentreren."

"Dus ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat hij mij niet lastig moest vallen met dergelijke verhalen. Maar er was wel degelijk belangstelling en Paris Saint-Germain is een grote club, die nóg groter hoopt te worden." De landskampioen verloor deze zomer onder anderen Zlatan Ibrahimović, die transfervrij de overstap naar Manchester United maakte. 

Met Grzegorz Krychowiak, Jesé, Hatem Ben Arfa en Thomas Meunier kwamen er weliswaar vier nieuwe spelers naar Parijs, maar grote namen als Aubameyang, Bacca en Griezmann zaten daar niet bij. Paris Saint-Germain verloor deze week alweer de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, evenveel wedstrijden als in het afgelopen kampioensjaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner