05.10.2016 20:20

Chelsea FC ving bot bij voorzitter SSC Napoli

Kalidou Koulibaly leek afgelopen zomer te vertrekken bij SSC Napoli, maar bleef uiteindelijk toch. De Londense topclub Chelsea FC had een flink geldbedrag over voor de verdediger, bevestigt voorzitter Aurelio De Laurentiis van de Italianen.

"Ze hebben 30, 35, 40, 45 en 50 miljoen euro geboden", vertelde de president van Napoli aan Sky Sports. "Twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt boden ze zelfs nog iets van 58 miljoen euro", vervolgt de Italiaanse voorzitter. Die wilde echter niets weten van een vertrek een veegde dat bedrag eveneens van tafel.

Inmiddels lijkt Koulibaly geen trek meer te hebben in een vertrek uit Napels. De verdediger tekende vorige maand een contract dat hem tot medio 2021 in Stadio San Paolo houdt. Dat heeft rechtsback Elseid Hysaj deze woensdag overigens ook gedaan, zo is officieel aangekondigd door SSC Napoli.

Koulibaly heeft sinds zijn komst naar de Italiaanse topclub alweer 67 duels gespeeld in de Serie A. Daarin wist hij een keer het net te vinden. Eerder stond de Franse Senegalees onder contract bij het Belgische KRC Genk en het Franse FC Metz. In totaal kwam hij vijf keer uit voor de nationale ploeg van Senegal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner