20.12.2016 15:22

Hansson staat open voor vertrek bij Feyenoord

Pär Hansson verdedigt het doel van Feyenoord in het uitduel met Go Ahead Eagles. De Rotterdammers gaan onderuit in de Adelaarshorst. (06-11-2016)
Pär Hansson verdedigt het doel van Feyenoord in het uitduel met Go Ahead Eagles. De Rotterdammers gaan onderuit in de Adelaarshorst. (06-11-2016)

Pär Hansson denkt aan een winters vertrek bij Feyenoord. De Zweedse doelman heeft geen uitzicht meer op speelminuten bij de koploper van de Eredivisie en hoopt ergens anders wel aan spelen toe te komen.

Dit seizoen krijgt Brad Jones de voorkeur onder de lat bij Feyenoord. Daarnaast keren Kenneth Vermeer en Warner Hahn terug van blessures. Voor Hansson ontstaat er een uitzichtloze situatie. "Ik heb met de clubleiding gesproken, ze weten dat ik vaker wil spelen. Als er iets interessant langskomt in de winterstop, dan heb ik daar oren naar", vertelt de sluitpost in een interview met het Zweedse medium Alltid Fullsatt.

"Feyenoord wil graag dat ik blijf, omdat ze tevreden over me zijn. Maar ik denk dat zij ook bereid zijn om te luisteren als er wat moois voorbij komt", aldus de dertigjarige Hansson, die toegeeft dat er momenteel nog geen concrete interesse is. De doelman kwam in januari over van Helsingborgs IF. "Als ik 23 jaar was geweest, had ik waarschijnlijk per se willen vertrekken, maar ik voel me nu goed hier met mijn familie. Als ik vertrek, moet het écht de juiste keuze zijn. We zien wel wat er gebeurt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner