23.12.2016 10:29

'ADO Den Haag zoekt contact met Wuytens'

Jan Wuytens staat mogelijk voor zijn rentree in de Eredivisie. De mandekker, oud-speler van PSV, Heracles Almelo, FC Utrecht en AZ, is sinds afgelopen zomer clubloos, nadat hij gedwongen moest vertrekken uit Alkmaar. ADO Den Haag ziet volgens de geruchten wel brood in de Belg.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft ADO Den Haag-trainer Željko Petrović contact gehad met Wuytens, die over de afgelopen jaren een kleine driehonderd officiële wedstrijden speelde in Nederland en Europese competities. ADO Den Haag heeft dit seizoen weinig te besteden en denkt daardoor aan het huren van jonge talenten, maar met de transfervrije Wuytens heeft de Eredivisionist de kans om routine binnen te halen.

ADO Den Haag sloot een bewogen eerste seizoenshelft af als de nummer veertien van de Eredivisie. De club lijkt na een lange strijd af te zijn van Hui Wang, die wegens wanbeleid wordt afgezet als eigenaar. De strijd om de aandelen die Wang met zijn bedrijf United Vansen bezit, gaat door. Diverse zakenmannen staan klaar om de nieuwe grootaandeelhouder bij ADO Den Haag te worden, waardoor de Chinese invloed bij de Residentieclub volledig weg is.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner