03.01.2017 09:15

'United veegt bod op Schneiderlin van tafel'

Morgan Schneiderlin is gefocust tijdens het Europa League-duel Feyenoord - Manchester United (15-09-2016).
Morgan Schneiderlin is gefocust tijdens het Europa League-duel Feyenoord - Manchester United (15-09-2016).

Manchester United heeft een bod van Everton op Morgan Schneiderlin afgewezen. The Red Devils staan open voor een vertrek van de Franse middenvelder, maar Manchester United laat de Fransman niet voor een appel en een ei vertrekken.

In een eerder stadium deed ook West Bromwich Albion al een poging om Schneiderlin over te nemen van Manchester United. The Baggies hadden vijftien miljoen euro over voor de oud-speler van Southampton, maar ook dat bod werd afgewezen. Volgens The Daily Telegraph heeft Everton een bod van 22 miljoen euro uitgebracht op Schneiderlin, maar ook het bod van The Toffees kon Manchester United niet overtuigen.

The Red Devils betaalden in de zomer van 2015 bijna dertig miljoen euro voor de middenvelder en volgens het Britse medium wil Manchester United nu hetzelfde bedrag voor Schneiderlin ontvangen. Schneiderlin, die dit seizoen tot dusver drie competitiewedstrijden mocht spelen van Manchester United-trainer José Mourinho, heeft in Manchester nog een contract tot de zomer van 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner