03.01.2017 19:59

Holla heeft gesprek met ADO Den Haag gehad

Danny Holla applaudisseert voor de meegekomen supporters uit Zwolle. PEC verliest met 3-0 van Feyenoord. (20-11-2016)
Danny Holla applaudisseert voor de meegekomen supporters uit Zwolle. PEC verliest met 3-0 van Feyenoord. (20-11-2016)

Danny Holla staat in de belangstelling van ADO Den Haag. De clubleiding van ADO heeft zich bij de zaakwaarnemer van de middenvelder gemeld. Holla, momenteel spelend bij PEC Zwolle, kwam tussen 2012 en 2014 ook al uit voor de Hagenaars.

"ADO Den Haag is een van de clubs die zich heeft gemeld, maar dat geldt voor nog wat meer eredivisieclubs. Er is gesproken met ADO, maar er is geen aanbieding gedaan", zegt Holla in gesprek met De Stentor. Het is echter nog maar de vraag of de club van trainer Željko Petrović genoeg budget voor een overname van Holla heeft. De problemen met de Chinese eigenaar Hui Wang zijn nog altijd niet opgelost, waardoor er nauwelijks financiële speelruimte is om te handelen op de transfermarkt.

"Het is onrustig bij ADO. De club heeft ook eerlijk gezegd dat het nog niet weet waar het aan toe is", vertelt Holla, die afgelopen zomer ook al kon tekenen in Den Haag. Toen koos de 28-jarige middenvelder echter voor een contract bij PEC Zwolle. Holla tekende een relatief 'klein' contract bij de club uit Overijssel, maar is momenteel in gesprek over een marktconform salaris. De tweebenige controleur heeft het prima naar zijn zin in Zwolle. "PEC wil me houden en heeft me een verbeterd contract voorgelegd. Dat heb ik nu in beraad."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner