07.01.2017 09:59

Transfervrije Immers duikt op in Eerste Klasse

Kort nadat hij zijn contract in onderling overleg liet ontbinden bij Cardiff City, heeft Lex Immers een contract tot medio 2018 getekend bij Club Brugge. Immers wordt daarmee de vierde Nederlander in de huidige selectie.

Immers maakte begin 2016 de tijdelijke overstap naar Cardiff City, dat hem huurde van Feyenoord. De Nederlandse middenvelder begon meer dan goed in Engeland en dwong een contract bij de Welshe club af. In het huidige seizoen kwam Immers minder aan voetballen toe, terwijl de trainer van de club aangaf dat persoonlijke omstandigheden ook een basis vormde om het contract te laten ontbinden.

Club Brugge sloeg snel toe op de transfermarkt en haalde na Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn dus een vierde Nederlander naar de Eerste Klasse van België. Immers tekent voor anderhalf jaar bij de club die dit seizoen kansloos werd uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. Tegen Leicester City, FC Kopenhagen en FC Porto wist de club geen enkel punt te pakken. In de competitie is Club Brugge wel de koploper.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner