16.01.2017 13:45

'Bojan stuurt aan op vertrek bij Stoke City'

Bojan Krkić hoopt Stoke City nog tijdens de huidige transferperiode te verlaten. Onder meer Middlesbrough zou belangstelling hebben getoond voor de Spanjaard, maar Boro heeft nog geen officieel bod uitgebracht.

Volgens Sky Sports heeft Bojan onlangs de clubleiding van The Potters laten weten dat hij de club wil verlaten, mits er een aantrekkelijk bod op hem wordt uitgebracht. De spits annex aanvallende middenvelder ontbrak afgelopen weekend in de wedstrijdselectie van Stoke City tijdens het competitieduel met Sunderland (3-1 overwinning), de Spanjaard kampt naar verluidt met een lichte blessure aan zijn heup.

Bojan volgt met zijn transfereis in de voetsporen van Dimitri Payet. De Fransman liet onlangs weten te willen vertrekken bij West Ham United en werd daarom afgelopen weekend niet opgenomen in de wedstrijdselectie van The Hammers door trainer Slaven Bilić. Het Britse medium weet dat Stoke City mee wil werken aan een transfer, maar alleen als er minimaal 13,5 miljoen euro wordt geboden. Bojan speelt sinds de zomer van 2014 voor Stoke City en heeft inmiddels ruim vijftig wedstrijden in de Premier League achter zijn naam staan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner