25.01.2017 10:33

Feyenoord stalt verdediger bij FC Den Bosch

Bert Koomen speelt de rest van dit seizoen in de Jupiler League bij FC Den Bosch. De twintigjarige verdediger van Feyenoord wordt vanaf woensdag door zijn werkgever verhuurd aan de Brabantse club. 

In mei van vorig seizoen ondertekende Koomen zijn eerste contract bij Feyenoord, die momenteel eerstejaars senior is bij de Stadionclub. Dit seizoen maakt de rechterverdediger, die al sinds de E-pupillen uitkomt voor Feyenoord, vooral zijn minuten in het tweede elftal van de Rotterdammers. Bij de club van Wiljan Vloet, de nummer twaalf van de Jupiler League, mag Koomen zich in de kijker spelen van Giovanni van Bronckhorst.

Mogelijk dat de verdediger dan aankomend seizoen bij de selectie van de oefenmeester mag aansluiten. Afgelopen zomer had Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, nog lovende woorden over voor Koomen. "Mentaliteit is een belangrijke kwaliteit van Bert. Dit contract is ook een beloning voor de manier waarop hij weer terug is gekomen op niveau. Nu gaan we in overleg bekijken welke vervolgstap het beste is voor zijn ontwikkeling." Dat is dus een huurperiode bij FC Den Bosch tot aankomende zomer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner