26.01.2017 15:10

Willem II huurt aanvaller Oularé van Watford

Mamadou Oularé speelt de rest van het seizoen voor Willem II. De Belgische spits komt op huurbasis over van Watford. Oularé moet de Tilburgers van de nodige aanvallende impulsen voorzien.

De 21-jarige Oularé is met zijn 1 meter 96 een boomlange spits, die sinds 2015 voor Watford speelt. De Engelsen namen het talent over van Club Brugge, maar gunden hem nog geen basisdebuut in de Premier League. De eerste seizoenshelft speelde Oularé op huurbasis voor Zulte Waregem om speelminuten te maken, maar dat zal de rest van het seizoen in de Eredivisie moeten gebeuren.

Bij Zulte Waregem moest Oularé het doen met invalbeurten. Als pinch-hitter moest hij met zijn lengte voor het nodige gevaar zorgen in de slotfase, waarin hij één keer wist te scoren. Bij Willem II zal hij meer kansen krijgen, aangezien de Tilburgers hard op zoek zijn naar doelpunten. De degradatiestreep is maar twee punten verwijderd van de Tricolores. Ook is door het wegvallen van Bartholomew Ogbeche een opvulling in de voorhoede noodzakelijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner