30.01.2017 13:30

Roda JC wil Van Velzen losweken bij Volendam

Gyliano van Velzen (l.) vecht een duel uit met Denis Mahmudov (r.) tijdens het competitieduel SC Telstar - FC Volendam (27-01-2017).
Gyliano van Velzen (l.) vecht een duel uit met Denis Mahmudov (r.) tijdens het competitieduel SC Telstar - FC Volendam (27-01-2017).

Roda JC Kerkrade hoopt zich nog tijdens de huidige transferperiode te versterken met Gyliano van Velzen. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis bij FC Volendam, maar desondanks is de club uit de Jupiler League niet van plan om mee te werken aan een transfer.

Van Velzen speelt sinds de zomer van 2015 voor FC Volendam. "De gesprekken verlopen heel moeizaam", aldus Hakim Slimani, zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller, in gesprek met Voetbal International. "Volendam wil Gyliano duidelijk niet kwijt. Het is afwachten hoe de onderhandelingen verder zullen gaan verlopen." Roda JC zal vaart moeten maken met het afronden van de transfer, want de transfermarkt sluit op 1 februari.

Mocht de aanvaller van FC Volendam daadwerkelijk naar Limburg verkassen, dan is hij de zesde winterse versterking van Roda JC. Thanasis Papazoglou (KV Kortrijk), Bryan Verboom (SV Zulte Waregem), Stefan Savić (Slaven Belupo), Ognjen Gnjatić (Platanias Chanion) en Beni Badibanga (Standard Luik) vertrokken al richting Limburg. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner