09.02.2017 12:22

'Real gaat nieuwe poging doen voor De Gea'

David De Gea viert de overwinning na afloop van het competitieduel West Ham United - Manchester United (02-01-2017).
David De Gea viert de overwinning na afloop van het competitieduel West Ham United - Manchester United (02-01-2017).

Real Madrid gaat aankomende zomer opnieuw een poging doen om David De Gea over te nemen van Manchester United. De Spaanse sluitpost was in 2015 al bijna eigendom van Real Madrid, maar toen liep het op het allerlaatste moment mis.

De papieren zouden niet op tijd zijn ingeleverd bij de FIFA door Manchester United, waardoor de transfer geen doorgang kon vinden. Een paar maanden later tekende De Gea een nieuw contract bij The Red Devils, waardoor Real Madrid een streep zette door de komst van de sluitpost. Twee jaar na dato gaat Real Madrid opnieuw een poging doen om De Gea aan te trekken.

Volgens Marca hebben de Madrilenen het vertrouwen in eerste doelman Keylor Navas verloren en wil de Spaanse club de goalie uit Costa Rica vervangen door De Gea. Het Spaanse medium denkt dat Real Madrid aan 65 miljoen euro genoeg heeft om de keeper los te weken bij Manchester United. De Gea is inmiddels bezig aan zijn zesde seizoen in dienst van de Engelse club en is de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot één van de beste doelmannen ter wereld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner