21.02.2017 10:02

'Pepe twijfelt over transfer naar China'

Pepe heeft een aflopende verbintenis bij Real Madrid en kan zijn carrière vervolgen in China bij Hebei China Fortune FC, maar de verdediger twijfelt of hij daadwerkelijk de overstap naar Azië moet maken.

De 33-jarige Braziliaan, die zijn interlands speelt voor Portugal, kan volgens het Spaanse AS vijftien miljoen euro per jaar verdienen in China. Pepe kan overigens ook kiezen voor een langer verblijf bij Real Madrid, maar moet dan wel genoegen nemen met een jaarsalaris van zes miljoen euro. Pepe, die afgelopen zomer het EK wist te winnen met Portugal, twijfelt aan de Chinese competitie vanwege de nieuwe regelgeving.

Chinese clubs mogen aankomend seizoen maximaal vijf buitenlandse spelers opnemen in de wedstrijdselectie. Hebei China Fortune, dat afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Chinese Super League, heeft momenteel al vijf buitenlandse spelers onder contract staan. Onder meer Ezequiel Lavezzi, Gervinho en Hernanes spelen voor Hebei China Fortune, terwijl Manuel Pellegrini fungeert als hoofdtrainer.

Begin maart start de Chinese competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner