11.03.2017 09:16

'West Bromwich Albion neigt weer naar Terry'

Net als afgelopen winter kan veteraan John Terry rekenen op de interesse van West Bromwich Albion. De subtopper in de Premier League probeerde de Chelsea-man afgelopen januari al binnen te halen.

Trainer Tony Pulis laten weten dat zijn ploeg opnieuw nadenkt over het halen van de routinier, die al in 1998 zijn debuut voor Chelsea maakte. "De situatie rondom John is dat hij volgens mij in januari bij Chelsea wilde blijven. Daarom hebben we hem toentertijd niet benaderd. Het ging voor ons vooral om het aftasten", laat Pulis weten op een persconferentie van zijn club.

"Nu richten we ons op de zomer. Het ligt er puur aan of zijn situatie gaat veranderen. Of er andere clubs komen voor hem of als hij toch een nieuw contract tekent bij Chelsea. Mocht bij beschikbaar zijn deze zomer, gaan we bij elkaar zitten om te overleggen over wat we wel en niet binnen onze spelersgroep hebben."

Terry speelde ruim zevenhonderd wedstrijden voor Chelsea, maar is dit seizoen niet meer dan een bankzitter. Hij kwam dit seizoen in totaal tot vijf wedstrijden in de Premier League.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner