12.04.2017 14:17

Morata ziet de Premier League wel zitten

Álvaro Morata sluit niet uit dat hij in de toekomst in de Premier League zal spelen. Chelsea en Antonio Conte deden afgelopen zomer een poging om de spits naar Engeland te halen, maar Real Madrid voorkwam een transfer naar Chelsea.

Morata heeft het naar zijn zin bij Real Madrid, maar desondanks staat hij open voor een transfer. "Ik ben gelukkig in Madrid en ik voel vertrouwen van de club", aldus de Spanjaard tegenover The Guardian. "Maar als er opnieuw een bod vanuit Engeland komt, dan sluit ik een transfer niet meteen uit. Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad in Italië, maar als ik Real Madrid ooit ga verlaten, dan denk ik dat ik naar de Premier League vertrek."

Conte wist Morata naar Juventus te halen, maar vertrok nog voor het seizoen begon naar de Italiaanse bond. De Italiaanse coach is nu trainer van Chelsea en ziet een samenwerking met Morata nog altijd zitten, ook de spits verwacht dat hij in de toekomst onder Conte zal spelen. "Hij heeft altijd aangegeven mij graag te willen hebben", vervolgt Morata. "Hij gaf me het gevoel dat ik op het hoogste niveau van waarde kon zijn. Desondanks heb ik nooit onder hem mogen werken, maar mogelijk gaat dat in de toekomst veranderen."

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner