17.04.2017 13:30

'PSG heeft grote zomerse transferplannen'

Paris Saint-Germain wil de selectie aankomende zomer flink versterken. De afgelopen seizoenen werden de Parijzenaars eenvoudig kampioen van Frankrijk, maar tijdens het huidige seizoen staat Paris Saint-Germain drie punten achter op koploper AS Monaco.

Zlatan Ibrahimović vertrok afgelopen zomer transfervrij van Paris Saint-Germain naar Manchester United en een echte opvolger van de Zweedse spits kwam er niet. Aankomende zomer wil de club uit Parijs alsnog een opvolger aantrekken. Volgens L'Équipe volgt Paris Saint-Germain de situatie van Alexis Sánchez bij Arsenal namelijk op de voet.

Naast Sánchez, die dit seizoen veelal in de spits speelt bij Arsenal, wil Paris Saint-Germain ook een aanvallende middenvelder aantrekken. Francisco Román Alarcón Suárez, beter bekend als Isco, staat volgens het Franse medium hoog op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain. Isco debuteerde in het betaalde voetbal onder de huidige Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery. De oefenmeester was destijds actief als trainer van Valencia.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner