04.05.2017 11:22

'PSG trekt de portemonnee voor Aubameyang'

Pierre-Emerick Aubameyang zegt sorry tijdens het competitieduel Borussia Dortmund - 1. FC Köln (29-04-2017).
Pierre-Emerick Aubameyang zegt sorry tijdens het competitieduel Borussia Dortmund - 1. FC Köln (29-04-2017).

Paris Saint-Germain lijkt voor het eerst in 4 jaar geen kampioen van Frankrijk te worden en dus wordt aankomende zomer de portemonnee getrokken. Pierre-Emerick Aubameyang, geboren in het Franse Laval, staat bovenaan het verlanglijstje.

Volgens Bild heeft Patrick Kluivert, technisch directeur van Paris Saint-Germain, woensdag een gesprek gehad met Aubameyang en zijn de onderhandelingen inmiddels in een vergevorderd stadium. Aubameyang is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Borussia Dortmund en weet ook tijdens het huidige seizoen regelmatig het net te vinden. De international van Gabon staat tot dusver op 27 treffers in de Bundesliga.

Aubameyang moet Borussia Dortmund ongeveer 70 miljoen euro opleveren, weet het Duitse medium. De Duitse topclub wil zich overigens eerst focussen op de finale van de DFB-Pokal. Op 27 mei vecht Borussia Dortmund met Eintracht Frankfurt om bekerwinst. In de competitie speelt Borussia Dortmund, dat op dit moment vierde staat, nog 3 wedstrijden. Aankomend weekend neemt BVB het in eigen huis op tegen nummer 3 1899 Hoffenheim.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner