22.05.2017 16:24

Go Ahead met Stevens de Jupiler League in

Doelman Sonny Stevens (l.) plukt de bal uit de lucht tijdens het competitieduel Jong FC Twente - FC Lienden (06-05-2017).
Doelman Sonny Stevens (l.) plukt de bal uit de lucht tijdens het competitieduel Jong FC Twente - FC Lienden (06-05-2017).

Sonny Stevens staat aankomend seizoen onder de lat bij Go Ahead Eagles. De doelman komt transfervrij over van FC Twente en heeft in Deventer een contract voor 1 seizoen getekend.

Stevens kwam de afgelopen jaren bij FC Twente amper aan keepen toe vanwege blessureleed. "Nu ik helemaal fit ben, kan het vizier weer op de toekomst", aldus de sluitpost op de clubsite van de Deventenaren. "Ik wil weer lekker keepen, vlieguren maken. Het is niet voor niets dat ik daarbij voor Go Ahead Eagles heb gekozen. Ik heb goede gesprekken gehad met Dennis Bekking, Leon Vlemmings en Sjoerd Woudenberg. Hun verhaal sprak me aan. Eigenlijk willen de club en ik precies hetzelfde: na een stap terug weer sprongen vooruit maken. Daar kunnen we elkaar bij helpen."

Stevens is bij zijn keuze voor Go Ahead Eagles op zijn gevoel afgegaan. "De gesprekken met de mensen van de club zijn daarin belangrijk, maar natuurlijk ook het gevoel dat ik al bij de club had. Bij het stadion, de fans en de stad. Al zijn mijn herinneringen aan De Adelaarshorst niet allemaal even positief, haha. Een titel verspelen op de laatste speeldag vergeet je nooit. Maar goed, dit seizoen heb ik samen met m'n teamgenoten en de fans de kans positieve herinneringen te creëren in De Adelaarshorst."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner