31.05.2017 14:30

Verbeek keert terug bij FC Den Bosch

Danny Verbeek vertrok in 2012 bij FC Den Bosch, maar keert aankomend seizoen terug in Den Bosch. De vleugelaanvaller komt over van NAC Breda en tekent bij FC Den Bosch een contract tot medio 2020.

"Mijn terugkeer voelt als thuiskomen", aldus Verbeek op de clubsite van FC Den Bosch. "Ik heb FC Den Bosch altijd op de voet gevolgd, waar ik ook speelde. Ik voel veel vertrouwen en waardering vanuit de club en heb een goed gesprek met Willy Boessen (aankomend seizoen trainer bij FC Den Bosch, red.) gehad. Ik kijk er naar uit om op sportief vlak mijn bijdrage te leveren aan de plannen van de clubleiding en ben er trots op dat ik volgend seizoen weer de Bossche clubkleuren mag vertegenwoordigen."

Boessen, die aankomend seizoen Wiljan Vloet opvolgt als coach, is eveneens blij met de terugkeer van Verbeek. "Danny is een ervaren speler uit de regio die de club door en door kent. Als jongen van de stad bezit hij het DNA van FC Den Bosch en is hij van grote waarde voor onze jonge, talentvolle spelersgroep. Danny kan zowel als linker- en als rechtervleugelaanvaller uit de voeten. Hij is doelgericht, heeft een goede actie en voorzet in huis en heeft bewezen een doelpunt te kunnen maken. We zijn er trots op dat een jongen die zo'n groot deel van de jeugdopleiding heeft doorlopen weer terug is op het oude nest en zijn er van overtuigd dat hij ons met zijn kwaliteiten en ervaring verder gaat brengen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner