09.08.2016 21:17

'Recordtransfer voor Everton is aanstaande'

Everton hoopt snel Yannick Bolasie als nieuwe aanwinst te kunnen presenteren. De club van Ronald Koeman heeft een tweede bod uitgebracht op de vleugelaanvaller van Crystal Palace en akkoord lijkt aanstaande.

Everton leek eerder nog naast de komst van Bolasie te grijpen, omdat Crystal Palace het bod op de aanvaller van tafel had geveegd. Inmiddels heeft de club uit Liverpool nogmaals een poging ondernomen en die lijkt succesvol te zijn. Volgens Sky Sports heeft Crystal Palace een transfersom die op kan lopen tot 35 miljoen euro geaccepteerd. Bolasie wordt daarmee de duurste aankoop ooit voor Everton.

De vleugelaanvaller speelt al sinds de zomer van 2012 voor Crystal Palace en heeft daar afgelopen seizoen een uitstekende indruk gemaakt. Bolasie viel op met zijn acties en snelheid. De buitenspeler kwam vorig seizoen tot 26 wedstrijden in de Premier League en was daarin goed voor vijf doelpunten.

Ronald Koeman heeft deze zomer pas twee versterkingen mogen verwelkomen. The Toffees wisten alleen Idrissa Gueye en Maarten Stekelenburg te contracteren. De verwachting is dat Everton binnenkort nog meer nieuwe spelers weet vast te leggen. Zo is de club in verregaande onderhandelingen met Manchester City over een transfer van Wilfried Bony. Ook nadert Everton een akkoord met Swansea-verdediger Ashley Williams en Sunderland-verdediger Lamine Kone.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner