09.08.2016 16:40

'Everton heeft spits Bony bijna binnen'

Wilfried Bony kan juichen als hij Manchester City op een 1-0 voorsprong heeft gezet tegen West Bromwich Albion. (21-03-2015)
Wilfried Bony kan juichen als hij Manchester City op een 1-0 voorsprong heeft gezet tegen West Bromwich Albion. (21-03-2015)

Wilfried Bony is op zijn weg naar Ronald Koeman. Volgens Voetbal International zijn Everton en Manchester City in verregaande onderhandelingen over de transfer van de spits. De club uit Manchester zou zo'n dertig miljoen euro krijgen voor de oud-speler van Vitesse.

Bij Everton is de grote vraag of Romelu Lukaku blijft bij de club, aangezien Chelsea geïnteresseerd is in de Belgische international. Ook als Lukaku The Toffees trouw blijft, dan is de komst van Bony alsnog een gewenste versterking. Het Nederlandse voetbaltijdschrift gelooft dat de duel deze week nog rond zal komen. Bij Manchester City lijkt Bony geen toekomst meer te hebben, aangezien de speler ook niet werd opgenomen in de Champions League-selectie.

Het zou de tweede keer in korte tijd zijn dat Everton en Manchester City zaken doen. Dinsdagmorgen werd bekend dat City voor dik vijftig miljoen verdediger John Stones van Everton over neemt. Tijdens de gesprekken over de transfer van Stones zou de overgang van de Ivoriaan al ter sprake zijn gekomen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner