10.08.2016 22:24

Chievo: "Balotelli is veel te duur voor ons"

Chievo Verona had goede hoop om Mario Balotelli te contracteren, maar de Italiaanse club vindt de aanvaller van Liverpool veel te duur. Balotelli heeft nog een verbintenis tot medio 2018 bij The Reds, waardoor geïnteresseerde clubs een hoge transfersom moeten betalen.

Jürgen Klopp ziet geen toekomst meer voor Balotelli bij Liverpool en heeft aangeven dat de aanvaller mag vertrekken. Chievo werd genoemd als mogelijke nieuwe club van het enfant terrible, maar die kans lijkt vooralsnog niet groot. "Zijn contract bij Liverpool loopt nog twee jaar door en zij hebben twintig miljoen euro voor hem betaald", zegt Luca Nember, technisch directeur van de club uit Verona, tegen Sky Italia. "We betwijfelen of Liverpool hem gratis laat gaan. Hij is te duur voor ons."

Nember wil de komst van Balotelli niet geheel uitsluiten, maar beseft dat het heel moeilijk gaat worden. "Als zij hem ons cadeau willen doen, dan is het een ander verhaal. Maar in dit geval zal het een gat zijn tussen realiteit en ideeën. Dit is een moeilijke onderhandelingssituatie. We zouden Balotelli graag willen hebben, maar hij is niet onze prioriteit." Chievo eindigde afgelopen seizoen op de negende plaats in de Serie A.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner