10.08.2016 14:25

Voorzitter Chievo hoopt op komst Balotelli

Mario Balotelli staat voor een terugkeer naar Italië. Het enfant terrible hoeft bij Liverpool FC niet meer te rekenen op speeltijd, maar Chievo Verona wil de aanvaller graag inlijven. De voorzitter droomt al van zijn komst.

"Het kost niets om te dromen", vertelt voorzitter Luca Campedelli aan Tuttosport. Campedelli heeft vertrouwen in de Italiaanse spits. "Ik vind Balotelli geweldig, je kunt bijna geen twijfels hebben bij zijn kwaliteiten als speler. En ik mag hem ook als persoon. Ik denk dat hij te vaak als zondebok wordt gebruikt."

Balotelli staat echter nog altijd onder contract bij Liverpool FC. Op Anfield Road heeft hij nog een contract tot de zomer van 2018. Ook AFC Ajax leek een mogelijke bestemming voor de aanvaller. Chievo Verona lijkt echter de beste papieren te hebben, al zou het salaris van Balotelli roet in het eten kunnen gooien.

De inmiddels 25-jarige Balotelli heeft een flinke rij clubs achter zijn naam. Hij begon zijn loopbaan in eigen land bij AC Lumezzane om vervolgens naar Inter te verhuizen. In Engeland speelde hij voor Manchester City FC en Liverpool FC. Ook speelde hij twee periodes bij AC Milan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner