4 : 0 Torinfos in de Ticker Danny Verbeek 80.

Einde wedstrijd Geen extra tijd meer. Makkelie fluit af.
Wissel in bij NAC Breda -> Rick ten Voorde
85'
Wissel uit bij NAC Breda -> Danny Verbeek
82'
Enorme kans voor Eric Botteghin. Alleen schiet hij de bal net voor het doel langs. Willem II lijkt alle controle op de wedstrijd verloren te hebben.
80'
Doelpunt voor NAC Breda, 4:0 door Danny Verbeek
Willem II verliest de bal snel naar de aftrap weer. NAC komt weer via de rechterflank richting het doel van Meul. Een voorzet komt uiteindelijk in de voeten van een totaal vrijstaande Verbeek. Hij schiet hem hard in het doel.
79'
Doelpunt voor NAC Breda, 3:0 door Elson Hooi
Invaller Seuntjes weer een mooie actie langs de rechterflank. Een voorzet op Hooi wordt door de aanvaller met een beetje geluk in het doel geschoten.
76'
Door de 2-0 lijkt de wedstrijd eigenlijk al afgelopen. Willem II moet nog twee keer scoren om gelijk te komen terwijl het team van Jurgen Streppel het Ten Rouwelaar nog niet eens een keer echt moeilijk heeft gemaakt.
72'
Doelpunt voor NAC Breda, 2:0 door Mats Seuntjes
Invaller Seuntjes maakt er 2-0 van! Een slechte corner leidt tot veel paniek in het doelgebied van Meul. De bal blijft hangen en een eerste schot wordt nog gekeerd door de Tilburgse keeper, maar wanneer de bal voor de voeten van Seuntjes komt te liggen, prikt hij de bal makkelijk in.
70'
De wedstrijd moddert wat aan. NAC gaat iets meer in de verdediging en laat Willem II komen. Het lijkt erop dat het team uit Breda hoopt uit een kans uit de counter.
66'
Schot van Danny Guijt recht in de handen van ten Rouwelaar!
65'
Wissel in bij Willem II Tilburg -> Kevin Brands
65'
Wissel uit bij Willem II Tilburg -> Ricardo Ippel
62'
Willem II in de aanval! Maar een schot wordt gekeerd. In de counter komt NAC snel voor het doel van Meul. Een mooie pass van Buijs van op Elson Hooi. De aanvaller schiet wel, maar komt niet verder dan een zacht rolletje naast het doel.
61'
Wissel in bij NAC Breda -> Mats Seuntjes
61'
Wissel uit bij NAC Breda -> Anthony Lurling
61'
Lurling ligt op de grond en lijkt geblesseerd. En wordt gewisseld.
57'
Er blijven veel kleine overtredingen gemaakt worden, maar scheidsrechter Makkelie houdt zijn kaarten nog in zijn zak. Nu een vrije trap voor NAC net buiten de zestien aan de linkerkant. De vrije trap wordt direct achter de lijn geschoten.
55'
Wissel in bij Willem II Tilburg -> Jeroen Lumu
55'
Wissel uit bij Willem II Tilburg -> Virgil Misidjan
51'
Er zit al direct wat meer energie in de tweede helft van de wedstrijd. Toch blijven er veel fouten gemaakt worden, maar de aanvallen van beide teams komen al wat meer in de buurt van de doelmannen.
50'
Een mooie lange pass vanuit de verdediging op Gudelj. Hij komt een-op-een met een verdediger, maar ziet zijn schot nog net geblokt worden.
46'
Aanvang tweede helft De teams staan allebei ongewijzigd aan de start van de tweede helft
45'
De eerste helft is voorbij. Het lijkt erop dat beide teams erg gespannen zijn. De Brabantse derby zit vol fouten en enorm weinig kansen. Het doelpunt kwam daarom ook uit een standaardsituatie. De kopbal van Gudelj die uit de vrije trap kwam, kon de keeper nog keren, maar Luijckx was attent en tikte de bal makkelijk. Verder hebben beide keepers nog weinig werk hoeven te verzetten.
45'
Einde eerste helftvoor Danny Guijt (Willem II Tilburg)
45'
De eerste helft zit er bijna op. Er komt een minuut extra tijd bij.
44'
Willem II krijgt het maar niet voor elkaar om een degelijke kans te creëren. Ook van de inzet die je verwacht bij een derby als deze is nog weinig te zien. Er gaat erg veel mis op het middenveld en de bal komt maar zelden in de buurt van het doel.
39'
Een vrije trap voor Willem II wordt genomen door Höcher en wordt weg gekopt. Ippel krijgt nog een de kans voor een schot, maar schiet hard over.
37'
Het is nog geen hoogstaand voetbal te noemen. Beide keepers hebben nog weinig te doen gehad, behalve dan Meul bij het doelpunt van Luijckx. Vrijwel alle aanvallen stranden in de combinatie.
31'
Harde botsing tussen Tim Gilissen en Danny Guijt. De voetballer van NAC voetbalt al met een masker en blijft even liggen. Scheidsrechter Makkelie kiest voor een scheidsrechterbal.
30'
NAC is sterker aan de bal en houdt makkelijker balbezit. Maar toch gaat er veel mis in de combinaties. Daardoor enorm weinig kansen.
27'
Beide teams maken veel gebruik van de lange bal. Daardoor gaat de bal wel het hele veld over, maar komen er weinig grote kansen.
25'
Ten Rouwelaar met een erg slechte uitgooi. De bal gaat zo over de zijlijn. De NAC-keeper staat nu al 14.606 minuten onafgebroken onder de latten in de Eredivisie. Het langst van alle keepers in de competitie.
24'
De aanvallen tot nu toe eindigen vooral in de voeten van de verdedigers van de tegenpartij. Ook echte counters blijven uit.
19'
Het spel lijkt al wat harder en grimmiger te worden. Hier en daar kleine overtredingen.
16'
Een lange bal op Anthony Lurling en in het een-op-een gevecht met Marc Höcher laat de aanvaller van NAC zich makkelijk vallen. Scheidsrechter Makkelie geeft geen overtreding. Lurling was doorgebroken en dat had een rode kaart voor Höcher betekend.
15'
Wissel in bij Willem II Tilburg -> Kees van Buuren
15'
Wissel uit bij Willem II Tilburg -> Gaby Jallo
13'
Gaby Jallo lijkt een hamstringblessure opgelopen te hebben. Hij gaat nu naar de kant.
11'
Doelpunt voor NAC Breda, 1:0 door Kees Luijckx
Uit een vrije trap net buiten de zestien komt een grote kans voor NAC Breda. David Meul wist een kopbal van Gudelj nog net te keren, maar Kees Luijckx was er snel bij om de bal in te tikken. Alweer de vierde goal voor de verdediger van NAC.
6'
De beide teams hebben zich al even laten zien in het doelgebied van de tegenpartij, maar het heeft nog niet voor grote kansen gezorgd.
4'
De eerste corner is voor Willem II, maar het Tilburgse team krijgt er geen kans door.
3'
NAC is al twee keer in de buurt van keeper Meul geweest, maar nog geen gevaar voor Willem II.
1'
NAC Breda - Willem II Tilburg De teams van de Brabantse derby van vandaag bevinden zich in het rechter rijtje van de Eredivisie. Ze hebben de punten hard nodig. Willem II moet alle zeilen bijzetten om van de laatste plaats af te komen. Ook NAC moet nog een aantal punten binnen halen om er zeker van te zijn de nacompetitie te ontlopen. Het seizoen begon voor beide teams al met deze Brabantse derby. In Tilburg werd het in augustus 1-1. Vandaag in de 27ste speelronde komen ze elkaar weer tegen. Met nog acht speelrondes te gaan moeten alle mogelijke punten binnen geharkt worden. Willem II lijkt weer wat vertrouwen te hebben gekregen door de overwinning van vorige week tegen VVV (1-0). De hoop is dus weer terug, maar zal het genoeg zijn om deze derby te winnen?
Goedemiddag! Ik ben Ton Siebum en ik zal vandaag verslag van de Brabantse derby NAC - Willem II. De wedstrijd begint om 12:30.