0 : 1 Torinfos in de Ticker Luuk de Jong 32. / Penalty
1 : 1 Torinfos in de Ticker Jesper Drost 40. / Schot met links  (Thomas Lam)
2 : 1 Torinfos in de Ticker Joost Broerse 64. / dir. vrije trap
3 : 1 Torinfos in de Ticker Ben Rienstra 87. / Schot met rechts

90'
PSV heeft eigenlijk nooit kans gehad op de drie punten. Het kwam op een voorsprong na een ongelukkig moment bij PEC Zwolle, maar zelf dwong het vrij weinig af. De thuisploeg deed dit zeker wel, met een schitterende vrije trap van Broerse (2-1) en een hele lekkere stift van Rienstra (3-1).
90'
90'
Gele kaart voor Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven)
Nog een late en onnodige gele kaart voor Bruma. Hij trapt Stef Nijland op de hakken.
89'
Wissel in bij PEC Zwolle -> Maikel van der Werff
89'
Wissel uit bij PEC Zwolle -> Thomas Lam
87'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 3:1 door Ben Rienstra
Weer een verrukkelijke treffer van PEC Zwolle! Ben Rienstra knapt onzichtbaar het vuile werk op, maar nu laat hij zich heel goed zien. Hij houdt Hiljemark van zich af en stift de bal vervolgens knap over Zoet heen: 3-1.
86'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Florian Jozefzoon
86'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Jetro Willems
85'
Goed doorzetten van Drost, maar de lage, strakke voorzet van de speler van PEC Zwolle wordt goed gepakt door Zoet. Nog vijf minuten te gaan.
82'
Doelpunt PSV afgekeurd! Luuk de Jong is eerder bij de bal dan Hahn en kopt de bal in het lege doel, maar de grensrechter heeft al gevlagd voor buitenspel.
79'
Het is nu aan PEC Zwolle om te irriteren, temporiseren en meer tijd te verspillen. De ploeg moet nog tien minuten stand houden om samen met PSV koploper in de Eredivisie te worden.
75'
Wissel in bij PEC Zwolle -> Mustafa Saymak
75'
Wissel uit bij PEC Zwolle -> Jody Lukoki
74'
Gek, de oud-Ajacied gaat nog wel vol een sprintduel aan met Hiljemark. Dat lijkt me niet zo verstandig als je klachten hebt.
73'
Lukoki kan niet verder na een botsing met Willems. De pijlsnelle rechtsbuiten wordt zometeen afgelost door Mustafa Saymak.
70'
Luuk de Jong mag daar wel heel vrij inkoppen! Een voorzet vanaf links komt panklaar op zijn hoofd, maar de spits van PSV schampt de bal teveel en kan het Hahn dus niet moeilijk maken.
68'
Wissel in bij PEC Zwolle -> Stef Nijland
68'
Wissel uit bij PEC Zwolle -> Ryan Thomas
67'
Nou, de wedstrijd ligt nu dus weer heerlijk open. Wat gaat PSV bedenken om terug te komen in het duel? Op dit moment staan beide ploegen op twaalf punten in de Eredivisie.
64'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 2:1 door Joost Broerse
WAT EEN WERELDDOELPUNT!! Wat een heeeeeeeeeerlijke vrije trap van meneer Broerse, die zijn fout uit de eerste helft goedmaakt. Hij krult de bal met links heerlijk richting de rechterhoek en via de binnenkant van de rechterpaal valt het speeltuig binnen: 2-1.
63'
Gele kaart voor Oscar Hiljemark (PSV Eindhoven)
Ik moet ook m'n mond houden. Hiljemark gaat ook op de bon, omdat de invaller een goedlopende aanval van PEC Zwolle verstoort. Hij duwt Ryan Thomas naar de grond op zo'n 25 meter van het doel.
61'
Gele kaart voor Thomas Lam (PEC Zwolle)
... Ik zal nog eens wat roepen. Nog geen minuut na mijn update over Makkelie trekt hij een gele kaart. Thomas Lam, die de assist voor de 1-1 gaf, krijgt geel na een harde tackle.
60'
Danny Makkelie heeft de wedstrijd goed in de hand. Er waren enkele momenten waar hij een kaart kan trekken, maar als je als scheidsrechter daaraan begint, blijft je bezig. Voorlopig houdt hij de kaarten dus op zak, wat Jetro Willems en Lukoki goed uitkomt. Zij maakten de overtredingen waar je geel voor zou kunnen geven.
56'
Als er ook maar iets dreiging waar te nemen is in deze fase van de wedstrijd, komt dat vanaf de flanken. Het is echter alweer een tijdje geleden sinds ik een goede voorzet heb gezien.
52'
Er is nog geen bovenliggende partij te vinden in de tweede helft van deze wedstrijd. De kansen zijn schaars voor beide ploegen en de keepers worden ook nauwelijks aan het werk gezet.
49'
Met Oscar Hiljemark voor Maher probeert Phillip Cocu meer controle te krijgen over het middenveld. Vooralsnog speelt de wedstrijd zich daar ook af.
46'
46'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Oscar Hiljemark
46'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Adam Maher
45'
De eerste 45 minuten zitten erop. Twee blunders zorgden voor de doelpunten. Een curieuze handsbal van Broerse leverde PSV een penalty op, die Luuk de Jong benutte. Vijf minuten voor rust ging Zoet in de fout na een schot van Drost. De goalie werkte de bal in zijn eigen doel, waardoor de ruststand 1-1 is.
45'
44'
Ditmaal is Zoet wel alert! Necid glijdt de bal richting de korte hoek, maar de Nederlandse keeper ligt snel in de juiste hoek en behoedt PSV voor een achterstand.
40'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 1:1 door Jesper Drost
Over 'in het zadel helpen' gesproken: Jeroen Zoet. De goalie van PSV krijgt een hele houdbare bal op zich af, maar gaat in de fout. In plaats van de bal naar de zijkant te werken, werkt hij het schot van Drost in eigen doel. Vijf minuten voor rust staat het weer 1-1.
39'
Zo is PSV dus, zonder Memphis, in het zadel geholpen door PEC Zwolle. Het spanningsniveau in deze wedstrijd is echter wel gedaald.
35'
Nou, veel gekker kan het ook weer niet in de Eredivisie. Wat een raar moment van Broerse zeg. Hij gaat vol onder de bal door en lijkt dan zelfs bewust met zijn hand naar de bal te gaan.
32'
Doelpunt voor PSV Eindhoven, 0:1 door Luuk de Jong
Luuk de Jong pakt het cadeautje aan, zegt heel vriendelijk bedankt en pakt vervolgens uit. Met een simpele bal recht door het midden verschalkt hij Hahn: 0-1.
32'
Gele kaart voor Joost Broerse (PEC Zwolle)
Huh, wat gebeurt hier nou? Strafschop PSV! Joost Broerse gaat onder de bal door bij een corner en slaat vervolgens met zijn hand naar de bal. Hands, geel en een pingel voor de Eindhovenaren.
31'
Weer wat actie in Zwolle! Adam Maher krijgt veel ruimte op twintig meter van het doel en de middenvelder besluit dan maar uit te halen. De inzet komt recht op de vuisten van Hahn, maar die durft niet te klemmen en bokst de bal weg.
28'
Ongelukkig moment voor Drost, die op rechts helemaal vrijstaat, maar de diepe bal net niet goed kan controleren. Hierdoor schiet de bal door en rolt het speeltuig lullig over de achterlijn. PSV laat veel ruimte liggen soms.
24'
Vooralsnog oogt PEC Zwolle gevaarlijker in eigen huis. Het kreeg al twee grote kansen, maar die werden niet verzilverd. PSV heeft moeite om door te dringen in de zestien van de thuisploeg.
21'
Kan PSV zonder de briljante Memphis ook winnen in een uitduel? De komende zeventig minuten gaan dat uitwijzen.
18'
Locadia is de vervanger van Memphis, die leek te kampen met een buikspierblessure.
18'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Jürgen Locadia
18'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Memphis Depay
16'
Jesper Drost, hoe scoor je niet!? Een voorzet vanaf links komt bij de tweede paal en daar staat de speler van PEC Zwolle helemaal vrij. Hij kopt, maar het vizier staat niet op scherp. Zoet hoeft niet eens in te grijpen omdat de kopbal over gaat.
16'
Ja, Memphis wordt niet verder behandeld aan de kant, hij loopt rechtstreeks de catacomben in. Florian Jozefzoon en Jürgen Locadia lopen inmiddels warm.
15'
In Eindhoven houden ze de adem in. Zonder dat de bal in de buurt is gaat Memphis naar het gras. Is dit een spierblessure voor de sterspeler van PSV?
12'
Een vervelende vrije trap voor Hahn, die zijn doel wel schoon houdt. Memphis heeft de dwarrelende vrije trap behoorlijk goed onder de knie, maar hij maakt het Hahn niet moeilijk genoeg.
10'
Weer Lukoki met de 1-0 op zijn schoen! De kleine vleugelflitser krijgt de bal via de kluts voor zijn voeten, maar één op één met Jeroen Zoet schiet hij vol op de vuisten van de goalie.
8'
Aardige kans voor Jody Lukoki! De pijlsnelle aanvaller is op links weg, maar zijn schot gaat langs de verkeerde kant van de linkerpaal.
7'
Tot ziens Jeffrey Bruma! Tomáš Necid kapt de verdediger van PSV heel vies uit en Bruma glijdt een kilometer of tien door. Karim Rekik komt hem echter helpen, waardoor Necid niet tot schieten komt op de rand van de zestien.
4'
Bij PEC Zwolle staat een debutant onder de lat. Warner Hahn, slachtoffer van de grote keepersruil in de Eredivisie (Vermeer - Feyenoord, Boer - Ajax, Hahn - PEC Zwolle) debuteert in de Eredivisie.
1'
PSV heeft afgetrapt in deze topper in de Eredivisie. PSV verloor nog geen punten, PEC Zwolle liep drie punten mis tegen NAC Breda.
1'
Koploper PSV gaat vanavond op bezoek bij PEC Zwolle, dat ook prima presteert in de Eredivisie dit seizoen. De Eindhovenaren zullen de ongeslagen status willen behouden in de Nederlandse competitie. Mijn naam is Jos Boesveld en ik volg deze wedstrijd voor jullie.

PSV

Tegenwoordig wordt de naam Memphis Depay meer dan ooit gelinkt aan PSV. De linksbuiten verkeert in bloedvorm en laat dit elke week dan ook zien. Depay speelde een goed Wereldkampioenschap en ook vorige week was hij aanwezig bij het Nederlands elftal. Depay maakt dus veel minuten en zal dus ook beter gescout kunnen worden door buitenlandse clubs, maar hij blijft hoogstwaarschijnlijk nog een heel jaar in de Eredivisie voetballen. De sterspeler heeft zijn contract bij PSV verlengd en zal dus flink wat geld kosten voor clubs met belangstelling.

PEC Zwolle

De ploeg uit Zwolle begon het seizoen meer dan uitstekend. Met winst in de Johan Cruijf Schaal pakte het de tweede prijs in korte tijd. In de Eredivisie won het de eerste drie wedstrijden, maar twee weken geleden ging het volledig tegen de verwachtingen in onderuit tegen NAC Breda. De ploeg uit Brabant won met 3-1 van PEC Zwolle. Hierdoor staat PEC Zwolle op negen punten uit vier wedstrijden. Een prima resultaat voor de formatie uit Overijssel, maar na de prestaties in het vorige seizoen verwachtten de fans in Zwolle ook wat.

De wedstrijd begint om 20.45 en ongeveer een uur voor dat tijdstip zijn de opstellingen hier te vinden.