04.01.2017 14:47

Interesse voor RB Leipzig-revelatie neemt toe

De kans dat Emil Forsberg op korte termijn gaat vertrekken bij RasenBallsport Leipzig wordt steeds groter. De belangstelling voor de Zweedse middenvelder annex vleugelaanvaller is de afgelopen maanden flink gegroeid.

Onder meer Liverpool zou de Zweed hoog op het verlanglijstje hebben staan. "Ik zal clubs niet bij de naam noemen, maar na een ontzettend sterke eerste seizoenshelft is de belangstelling voor Emil flink toegenomen", aldus Hasan Cetinkaya, zaakwaarnemer van de Zweedse middenvelder, tegenover het Duitse Bild. "Een aantal grote clubs hebben geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid."

Cetinkaya ziet de promovendus dit seizoen schitteren in de Bundesliga. RB Leipzig moet enkel FC Bayern München voor zich dulden op de ranglijst. "Leipzig is bezig om een hele grote club te worden, het zal niet lang duren totdat ze actief zijn in de Champions League", vervolgt de zaakwaarnemer van Forsberg zijn verhaal. "Ik kan echter niet beloven dat Emil tijdens de tweede seizoenshelft nog voor Leizpig speelt."

Forsberg, die bij RB Leipzig nog een contract heeft tot de zomer van 2021, verruilde in januari 2015 Malmö FF voor RB Leizpig, daarvoor stond de middenvelder nog onder contract bij GIF Sundsvall.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner