07.01.2017 12:09

Geruchten vertrek Chicharito: "Grote leugen"

Ploegen die opkeken van de transfergeruchten over Javier Hernández kunnen op zoek naar een andere spits. Volgens berichten in de media mocht de spits van Bayer Leverkusen vertrekken omdat hij niet lekker in de spelersgroep ligt, maar hier is niets van waar.

De zaakwaarnemer van de goaltjesdief reageert in Mexicaanse media furieus op de berichtgeving over zijn cliënt. "De berichten dat Javier geen goede verhouding heeft met zijn teamgenoten is een grote leugen. Het is ook niet waar dat de club hem wil laten gaan voor 25 miljoen euro." De belangenbehartiger schrok zich rot van berichten in de media, aangezien Bayer Leverkusen heel erg duidelijk was tegenover hem.

"Het komt allemaal neer op één simpel antwoord dat de club mij gegeven heeft: Javier is niet te koop." Chicharito speelde jarenlang voor Manchester United, maar wist nooit door te breken in Engeland. Nu hij voor Bayer Leverkusen in de Bundesliga speelt, komen de kwaliteiten van de Mexicaan tot zijn recht. Hij loopt na een kleine vijftig duels één op twee en werd in eigen land verkozen tot speler van het jaar.

De geruchten zijn dan ook bedoeld om de spits onderuit te halen, zo stelt de zaakwaarnemer. "Het is slechte berichtgeving, slecht uitgevoerd met de verkeerde intenties. Het is geschreven, puur om het imago van Javier te bevuilen. Hij denkt niet eens na over een vertrek bij de club." Javier Hernández ligt nog tot medio 2018 vast in Duitsland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner