3:3
1 : 0 Torinfos in de Ticker Aleksandar Boljević 3. / Kopbal  (Bram van Vlerken)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Aschraf El Mahdioui 7. / Schot met rechts
1 : 2 Torinfos in de Ticker Ricardo van Rhijn 38. / Kopbal  (Robert Murić)
2 : 2 Torinfos in de Ticker Sven Blummel 61. / Schot met links  (Aleksandar Boljević)
2 : 3 Torinfos in de Ticker Sam Hendriks 75. / Schot met rechts  (Robert Murić)
3 : 3 Torinfos in de Ticker Moussa Sanoh 77. / Schot met rechts  (Olivier Rommens)

90'
Ook de tweede helft van de wedstrijd tussen de beloftenelftallen was bijzonder vermakelijk. Jong PSV startte sterk en maakte via Blummel dan ook de verdiende gelijkmaker. Daarna was het een kwartier lang rustig, totdat Hendriks plots de 2-3 maakte. Lang duurde de voorsprong voor Jong Ajax echter niet, want twee minuten later bepaalde Sanoh de eindstand op 3-3.
90'
88'
Gele kaart voor Damil Dankerlui (Jong Ajax)
Vlak voor tijd nog geel voor Dankerlui, die Boljević onderuit moet halen om te voorkomen dat hij richting het doel van Jong Ajax kan.
84'
Een vermakelijke wedstrijd in Eindhoven, maar de vraag is: gaat er nog een winnaar komen? Het lijkt er op dit moment niet op.
81'
Wissel in bij Jong PSV -> Hjörtur Hermannsson
81'
Wissel uit bij Jong PSV -> Suently Alberto
77'
Doelpunt voor Jong PSV, 3:3 door Moussa Sanoh
En het staat alweer gelijk! Een goede aanval over de rechterflank resulteert in een kans voor de snelle Sanoh, die oog in oog met Onana niet faalt.
75'
Doelpunt voor Jong Ajax, 2:3 door Sam Hendriks
Hendriks zet Jong Ajax weer op voorsprong! De spits is de hele wedstrijd vrijwel onzichtbaar, maar tikt op aangeven van Murić dichtbij binnen.
74'
Gele kaart voor Rai Vloet (Jong PSV)
Geel voor Vloet, die nog even natrapt terwijl Van Bruggen al op de grond ligt.
67'
Leemans haalt van afstand hard uit, Onana redt knap.
64'
Wissel in bij Jong Ajax -> Danny Bakker
64'
Wissel uit bij Jong Ajax -> Donny van de Beek
63'
Wissel in bij Jong PSV -> Olivier Rommens
63'
Wissel uit bij Jong PSV -> Steven Bergwijn
61'
Doelpunt voor Jong PSV, 2:2 door Sven Blummel
Het sterke spel in de tweede helft wordt nu bekroond met de gelijkmaker! Boljević ziet Blummel op de linkerflank vrij staan en die weet Onana te passeren.
58'
Hendriks wordt weggestuurd door El Mahdioui en laat het over aan de mee opgekomen Owusu, maar zonder succes.
55'
Owusu weet de bal niet te controleren, wat resulteert in een kans voor Sanoh, maar de bal gaat uiteindelijk hoog over het doel.
50'
Bergwijn ontsnapt met een goede beweging aan buitenspel en kan alleen op Onana af. Hij schiet de bal echter recht op de doelman.
50'
Van de Beek ziet dat Van Rhijn op snelheid is en stuurt hem weg op de rechterflank. De verdediger probeert het uiteindelijk zelf met een stiftje dat over het doel gaat.
48'
De eerste doelpoging in de tweede helft is van Leemans, maar zijn schot is een afzwaaier.
46'
45'
Na een hectische openingsfase gaan we rusten met een 1-2 stand. Al na zeven minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord. Boljević maakte de openingstreffer, nadat Onana compleet mis tastte bij een voorzet. Even later was het El Mahdioui die van afstand de gelijkmaker binnen schoot. Vlak voor rust maakte Van Rhijn er uit een corner 1-2 van.
45'
44'
Goede beweging van Bergwijn op de rand van het strafschopgebied! Hij kan schieten met links, maar wordt afgestopt door het uitgestoken been van Van Bruggen.
41'
Jong Ajax is sterk en Jong PSV weet niet onder de druk van de Amsterdammers uit te voetballen.
38'
Doelpunt voor Jong Ajax, 1:2 door Ricardo van Rhijn
Nu scoort Van Rhijn dan alsnog! Hij kopt een corner prima binnen.
38'
Van Rhijn haalt hard uit met links en dwingt Koopmans tot een redding.
34'
Onana komt uit zijn doel en wordt geklopt door Bergwijn, maar Van Bruggen helpt zijn doelman en weet de bal nog tot een corner te verwerken.
31'
Langdurige aanval van Jong Ajax! Uiteindelijk is het Dankerlui die schiet, maar het schot gaat ruim over.
27'
Sanoh is weg aan de rechterkant, maar de pass is net te laat en dus gaat de vlag omhoog wegens buitenspel.
24'
Van de Beek kan schieten maar heeft te veel tijd nodig om te zoeken naar zijn linkerbeen en schiet uiteindelijk in de handen van Koopmans.
21'
Hendriks schiet uit de draai, maar weet Koopmans daar niet mee te verrassen. De doelman redt opnieuw.
18'
Gele kaart voor Clint Leemans (Jong PSV)
Onnodige overtreding van Leemans, hij haalt Van de Beek hard onderuit op de helft van Ajax. Het levert hem een gele kaart op.
15'
Hendriks zet de bal vanaf de rechterflank niet goed voor, maar via het been van De Wijs wordt het toch nog lastig voor Koopmans. De doelman moet ingrijpen, maar doet dat goed.
13'
Fraaie combinatie tussen Vloet en Bergwijn op de rand van het strafschopgebied. Laatstgenoemde loopt zich uiteindelijk vast op Lartey Sanniez.
10'
Ajax domineert nu. Dankerlui zet de bal vanaf links voor richting Hendriks, maar die weet in het strafschopgebied niet aan de bal te komen.
7'
Doelpunt voor Jong Ajax, 1:1 door Ashraf el Mahdioui
En het staat alweer gelijk! El Mahdioui verovert de bal op het middenveld en haalt van flinke afstand uit. Koopmans krijgt zijn hand niet goed genoeg achter de bal en ziet deze in het doel verdwijnen.
6'
Na de vroege tegentreffer probeert Jong Ajax nu wat rust in de ploeg te creëren en de bal rustig rond te spelen.
3'
Doelpunt voor Jong PSV, 1:0 door Aleksandar Boljević
Nou, een hele snelle voorsprong voor Jong PSV! Onana tast mis bij een voorzet en Boljević kopt de bal prima binnen.
1'
Beide beloftenelftallen treden vanavond aan met een andere doelman. Bij Jong PSV staat Luuk Koopmans onder de lat, in plaats van Jesse Bertrams. Voor Jong Ajax keept André Onana vanavond, waar Indy Groothuizen de afgelopen weken de vaste doelman was. Daarnaast is er bij Jong Ajax een basisplaats voor Ricardo van Rhijn, die dit weekend buiten de wedstrijdselectie van het eerste elftal viel. Bij Jong PSV zijn er naast de keeperswissel nog vier wijzigingen, zo verschijnt onder wie Jordy de Wijs aan de aftrap.
Vanavond treffen de twee beloftenelftallen in de Jupiler League elkaar in Eindhoven. Mijn naam is Jessica Westdijk en ik doe verslag van dit duel. Ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd zijn de opstellingen te vinden onder het kopje wedstrijddetails.

Jong PSV
De spelers van Jong PSV zaten de afgelopen weken niet stil, ondanks dat er niet gespeeld werd in de Jupiler League. Een groot deel van de spelers had interlandverplichtingen en daarnaast werd overwintering in de Premier League Cup veiliggesteld.

In de Jupiler League is Jong PSV momenteel op de twaalfde plaats te vinden, met zestien punten. De Eindhovense talenten hopen vanavond bij een overwinning op te stomen richting het linkerrijtje. De selectie van Jong PSV is vanavond in ieder geval erg sterk, de beloften kunnen namelijk beschikken over Jordi de Wijs, Suently Alberto, Rai Vloet en Steven Bergwijn.

Jong Ajax
Jong Ajax bezet op dit moment de veertiende plaats in de Jupiler League, met drie punten minder dan Jong PSV. Wie de Amsterdammers vanavond tegen Jong PSV op zullen stellen is een raadsel, gezien het drukke programma dat de diverse elftallen van Ajax deze week hebben. Zo speelt de A1 woensdag in de Youth League tegen Spartak Moskou en treedt het eerste elftal donderdagavond aan tegen Celtic.

Het zou dus zomaar kunnen dat talenten als Donny van de Beek, Vaclav Cerny en Abdelhak Nouri er vanavond niet bij zijn. Óf omdat ze woensdag in actie komen met de A1, óf omdat ze donderdag bij de selectie zitten voor het Europa League-duel met Celtic.