0:2
0 : 1 Torinfos in de Ticker Elke Van Gorp 59. / Schot met links
0 : 2 Torinfos in de Ticker Janice Cayman 67. / Kopbal  (Laura Deloose)

90'
België was de tweede helft vele malen sterker. Vooral het slechte verdedigen van de Noren zorgde voor de doelpunten. Ook de arbitrage hielp een handje mee. Bij het eerste doelpunt stond Elke van Gorp buitenspel waardoor zij gemakkelijk de rebound in kon tikken. Het tweede doelpunt viel toen de inworp van België over elke Noorse verdediger heen vloog en Janice Cayman de bal simpel in kon tikken.
90'
90'
Ook de andere doelpuntenmaakster, Cayman, verlaat het veld. Julie Biesmans komt voor haar in het veld.
90'
Wissel in bij België -> Julie Biesmans
90'
Wissel uit bij België -> Janice Cayman
90'
België heeft alleen nog maar de taak om te overleven. De laatste minuten van de wedstrijd worden in de hoek van het veld doorgebracht als het aan de Belgen ligt.
90'
Blessuretijd (minuten): 6 De meerdere blessures en wissels aan beide kanten zijn de redenen voor de zes minuten blessuretijd.
90'
Gele kaart voor Anja Sønstevold (Noorwegen)
Yana Daniels staat net in het veld maar wordt ongelukkig neergehaald door Anja Sønstevold. De harde trap tegen het onderbeen verdient volgens de scheidsrechter een gele kaart.
88'
Direct verlaat doelpuntenmaakster Elke van Gorp het veld ook. Voor haar in het veld komt Yana Daniels.
88'
Wissel in bij België -> Yana Daniels
88'
Wissel uit bij België -> Elke Van Gorp
87'
De aanval die Van Gorp opzette, loopt niet goed voor haar af. In het duel met haar tegenstander valt ze neer waarna ze medische behandeling nodig heeft.
85'
De vrije trap is niet nauwkeurig en gaat hoog over.
84'
Vrije trap nu tegen het strafschopgebied van België aan. Mocht Noorwegen nog wat willen, moet het nu iets teweeg brengen.
80'
Keepster van België, Justien Odeurs, heeft de bal uit de vrije trap klemvast. Dit zorgt er alleen wel voor dat zij kort behandeling nodig heeft.
79'
Noorwegen wisselt nogmaals. Ingrid Schjelderup verlaat het veld voor Lisa-Marie Karlseng Utland.
79'
Wissel in bij Noorwegen -> Lisa-Marie Karlseng Utland
79'
Wissel uit bij Noorwegen -> Ingrid Schjelderup
78'
Noorwegen krijgt, onder protest van de Belgische ploeg, een hoekschop toegewezen.
76'
Ook België wisselt. Onder luid applaus van het publiek verlaat Ajacied Davina Philtjens het veld. Jana Coryn is haar vervangster.
76'
Wissel in bij België -> Jana Coryn
76'
Wissel uit bij België -> Davina Philtjens
75'
Noorwegen past een wissel toe. Elise Thorsnes verlaat het veld om vervangen te worden door Emilie Bosshard Haavi.
75'
Wissel in bij Noorwegen -> Emilie Bosshard Haavi
75'
Wissel uit bij Noorwegen -> Elise Thorsnes
72'
Laura Deloose loopt iemand in de rug en krijgt een vrije trap tegen. Noorwegen zet alles op alles om deze vlug te nemen en op zoek te gaan naar minimaal twee doelpunten.
67'
Doelpunt voor België, 0:2 door Janice Cayman
Weer is het België dat toeslaat. Na slecht uitverdedigen van de Noorse ploeg benut Janice Cayman de kans en lijkt België voor het eerst in de geschiedenis een officieel duel van Noorwegen te winnen.
63'
Af en toe gaat een van de speelsters haar tegenstander voorbij. Daarna lukt het ze niet om een goede voorzet af te leveren en stuiten ze op de volgende verdediger.
59'
Doelpunt voor België, 0:1 door Elke Van Gorp
Elke van Gorp profiteert van haar buitenspelpositie maar de scheidsrechter grijpt niet in. De kopbal wordt eerst tegengehouden door de keepster maar de rebound belandt voor de voeten van Van Gorp waarna ze de bal makkelijk het doel in kan tikken.
57'
De vrije trap wordt nog wel door de muur aangeraakt maar de keepster weet de bal met twee handen te klemmen.
57'
Groot protest van de Belgische speelsters nu de scheidsrechter een vrije trap dichtbij het doel geeft. Andrine Stolsmo Hegerberg valt bij een tackle waar Lenie Onzia duidelijk de bal speelt.
56'
De medische staf van Noorwegen geeft echter aan dat het goedkomt met de Hjelmseth en dat zij door kan spelen.
53'
Flinke botsing tussen Elke van Gorp en de keepster van Noorwegen. Ingrid Hjelmseth stoot de bal weg waarna de aanvalster van België vol doorloopt. Direct krijgt reservekeepster Cecilie Fiskerstrand het signaal om van de bank te komen en te gaan warmlopen.
53'
Wullaert leek even een kansrijke counter in te zetten. De meerderheid van Noorwegen was echter te veel om het doel te bereiken.
52'
Nogmaals een hoekschop voor de Noorse ploeg. Dit keer weet Justien Odeurs de bal klemvast te pakken.
48'
Gele kaart voor Heleen Jaques (België)
Hegerberg gaf voor aanvang van de tweede helft aan dat zij vaak vastgehouden wordt door Heleen Jaques. In de eerste minuten van de tweede helft gebeurt dat weer en de scheidsrechter geeft ditmaal wel een gele kaart aan Jaques.
47'
Wullaert komt in eerste instantie makkelijk langs haar tegenstander. De aanvalster weet alleen geen pass af te leveren bij haar medespeelsters.
46'
In de rust heeft Noorwegen gewisseld. Anja Sønstevold betrad het veld voor Ingrid Moe Wold.
46'
Wissel in bij Noorwegen -> Anja Sønstevold
46'
Wissel uit bij Noorwegen -> Ingrid Moe Wold
46'
45'
Er is weinig verschil tussen beide ploegen. Zowel Noorwegen als België heeft kleine kansen gehad maar geen van beide heeft een 100 procent kans weten te creëren.
45'
45'
Vrije trap voor België na het vasthouden van Maud Coutereels. De lange bal naar voren geeft nog eenmaal kans op een actie voor de Belgen.
41'
Justien Odeurs brengt redding nadat Andrine Stolsmo Hegerberg de bal op het doel schiet. Zus van laatstgenoemde, Ada Stolsmo Hegerberg, verlengde de bal maar ziet haar zus de bal niet genoeg vaart meegeven.
39'
Goede aanval van de Belgen!
Een goed uitgewerkte aanval van de Belgische ploeg krijgt net niet de verdiende afsluiting. Een lange bal op Janice Cayman kan neergelegd worden op een medespeelster. Deze kan de bal echter net geen precisie meegeven waardoor de keepster de bal klem pakt.
37'
Heleen Jaques blijft na de botsing met het hoofd even liggen. De arbitrage geeft een vrije trap aan de Belgische ploeg.
33'
De variant van Noorwegen bereikt de medespeelster. Maren Mjelde haalt uit en ziet haar schot gestopt worden. Even is er appèl voor een handsbal maar de scheidsrechter geeft er geen gehoor aan.
32'
Vrije trap voor Noorwegen vanaf een gunstige positie. Lenie Onzia laat zich uitlokken om Ada Stolsmo Hegerberg neer te halen en Hegerberg krijgt zo precies waar zij naar op zoek was.
28'
Tessa Wullaert geeft haarzelf wat ruimte om tot een voorzet te komen. De bal bereikt echter geen ploeggenoot en eindigt in het zijnet.
25'
De verhoudingen zijn gelijk. België en Noorwegen hebben nog geen opgelegde kansen gehad maar zijn evenveel op de helft van de tegenstander in balbezit.
22'
Gele kaart voor Aline Zeler (België)
Aanvoerster Aline Zeler ontvangt de eerste gele kaart. De overtreding op Andrine Stolsmo Hegerberg kon niet onbestraft blijven.
22'
Tessa Wullaert betreedt weer het veld. De teams hebben weer dezelfde aantallen.
21'
België voor een korte tijd met een vrouw minder. Tessa Wullaert heeft last van een van haar lenzen waardoor ze even langs de lijn staat.
19'
Grote kans voor de Noorse ploeg!
Een goede voorzet van de Noren kan net niet afgewerkt worden. De inlopende speelster raakt de bal met een volley maar schiet deze over het doel.
17'
Ditmaal een hoekschop voor de Belgen. Vier speelsters van België vormen een rijtje waaruit verschillende looplijnen moeten ontstaan. De bal komt echter niet bij de muur van speelsters.
13'
Chaos en paniek bij de hoekschop van Noorwegen. Geen enkele Belg kan de bal uit het strafschopgebied krijgen maar ook de Noren slagen er niet in om een schot op doel te produceren.
11'
De hoekschop van Noorwegen kan niet op doel gekopt worden. Ingrid Spord kan haar hoofd tegen de bal zetten omdat ze haarzelf los worstelt van haar verdediger. Dit gebeurde echter niet legaal waardoor België een vrije trap krijgt.
8'
De speelsters van Noorwegen houden niet in bij de duels. Het resultaat is nu alleen wel dat Andrine Stolsmo Hegerberg van Noorwegen even blijft liggen.
5'
Een slechte uittrap van de keepster van België zorgt ervoor dat ook Noorwegen gevaarlijk kan zijn. De spits staat echter in buitenspelpositie waardoor de kans niet doorgaat.
4'
Direct een schot op doel voor België. De hoekschop wordt niet weggewerkt waardoor de bal voor de voeten van een aanvalster van België valt. De speelster haalt uit maar weet de bal niet buiten het bereik van de doelvrouw te plaatsen.
3'
België ontsnapt maar Noorwegen kan uitverdedigen. Tessa Wullaert loopt de diepte en kan een voorzet geven. De Noorse verdediging is echter scherp en kan uitverdedigen.
1'
België past een verandering toe ten opzichte met het duel dat met 1-0 verloren ging tegen Denemarken. Laura Deloose zal vanaf de eerste minuut spelen, wat betekent dat Julie Biesmans op de bank zal moeten plaatsnemen.

Bij de Noorse ploeg is ook een wijziging toegepast. Andrine Hegerberg heeft een basisplaats verdiend. De vorige wedstrijd tegen Nederland heeft zij geen minuten gemaakt maar mag nu vanaf het begin meedoen. Frida Maanum speelde tegen Nederland een klein uur, maar zal vandaag niet beginnen.
Statistieken
Bij de Belgen is de hoop gevestigd op Tessa Wullaert. De aanvalster van VfL Wolfsburg heeft, sinds haar interlanddebuut in 2011, 28 doelpunten gemaakt voor België.
Het doelpuntensaldo onderling tot nu toe spreekt ook boekdelen. Noorwegen wist 37 keer tegen België te scoren. België kwam maar tot 8 doelpunten tegen de dames van Noorwegen.
Beide ploegen zijn elkaar al vaak tegengekomen. Van de elf gespeelde wedstrijden was er maar één vriendschappelijk. De rest van de wedstrijden ging om kwalificatie voor een EK of WK.
De tien wedstrijden voor kwalificatie van EK en WK werden bijna allemaal door Noorwegen gewonnen. Negen keer wonnen de Noren. Een keer bleef het bij een 0-0 gelijkspel.
De enige vriendschappelijke wedstrijd tussen de ploegen was in 2015. België won de wedstrijd op eigen terrein met 3-2.