17.02.2014 09:53

Transfer Matavž definitief afgeketst

Tim Matavž hoeft niet langer te rekenen op een transfer naar Rubin Kazan. Rinat Bilyaletdinov, trainer van de Russen, zegt dat de transfer van de PSV-spits definitief van de baan is. PSV had met de Russische club een overeenkomst over een transfer voor een bedrag van 7,8 miljoen euro, maar Matavž kwam niet door de medische keuring heen vanwege een vermeend knieprobleem.

Hoewel uit een second opinion naar voren kwam dat de knie van de spits in orde is, heeft Rubin Kazan volgens de trainer nu definitief een streep door de transfer gezet. "Wij verwachten de komst van Matavž niet langer. De deal is afgeblazen”, liet hij optekenen in de Russische pers.

PSV laat weten het hele weekeinde niets meer van Rubin Kazan te hebben vernomen. De club is erg verbaasd over de negatieve uitlatingen van de trainer van de Russische club over Matavž. "Sinds de uitslag van de keuring is er geen communicatie meer geweest." De Sloveense spits ontbrak afgelopen vrijdag in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Heracles Almelo, omdat trainer Phillip Cocu hem rust gunde in verband met de afgeketste transfer.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner